Segitene valaki hogyan kezdjem a beszelgetest a kek vonallal?
nagyon szorongo szemelyiseg vagyok, igy nyilvan chatbe irnek le dolgokat nekik,csak fogalmam sincs hogy hogy kezdjem az irast meg ilyenek,
aki mar irt nekik vagy beszelt veluk segitene? es hogy mennyire probalnek tenylegesen segiteni? vagy csak alapok h jajj nem vagy egyedul minden okes lesz..
ne ajanlaggassatok a pszichologust
nekem most erre lenne szuksegem
nagyon koszonom ha valaki tud valamit es megosztana❤️
"Lelki problémáim miatt fordulok Önökhöz, az alábbiakban kifejteném: ..."
Kedves Kérdező: pedig maximális segítőkészséggel - akár ingyenes helyen - a pszichológust tudnám ajánlani.
Kettes: sajnos, hogy teged mi duhit fel az a te egyeni szoc problemad. Ennek a kerdezonek semmi koze.
3, a kek vonal nem arra van, hogy kigyogyuljon, hanem hogy atmeneti konnyedseg erzeset adja
3, a kek vonal nem arra" van, hogy kigyogyuljon, hanem hogy atmeneti konnyedseg erzeset adja"
Én csak azért írtam a pszichológust, mert valamiért elzárkózik tőle és fontos lenne.
Én annak idején telefonon beszéltem velük, szerintem csak annyit mondtam, hogy szeretnék valakivel beszélni. Nekem nem tudtak segíteni, túl sok mindnet nem tettek hozzá, de ez nagyon régen volt.
Viszont a szorongáson tényleg szakember fog tudni segíteni hosszabb távon.
Pl: Szép időnk van, nem?
Vagy, ha esetleg taknyos idő van: csúnya egy időnk van, nem?
haha
koszonom mindenkinek! sokat segitettetek!❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!