Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A háziorvosom adott beutalót...

A háziorvosom adott beutalót a diabetológiára (magas cukor). Mi lesz, ha nem megyek el?

Figyelt kérdés
Többet nem ír fel gyógyszert?
2022. okt. 6. 13:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Akkor minek mesz egyaltalán háziorvoshoz??
2022. okt. 6. 17:49
 12/22 A kérdező kommentje:
Muszáj a munkahelyem miatt, gondolhatod hogy nem magamtól.
2022. okt. 6. 18:05
 13/22 anonim ***** válasza:
Ez aztán egészségkultúra. Ígérd meg, ha rosszul leszel sem fordulsz segítségért a leterhelt eü. rendszerhez. Ha már semmilyen kezelés nem kell, akkor csendben egyedül is meg lehet halni.
2022. okt. 6. 21:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy semmilyen nem kell? Majd én eldöntöm, mit veszek igénybe, és mit nem, ha már fizetem a TB-t. Szerintem ez így működik. A kemot is vissza lehet utasítani, nem kötelező. Az eü. rendszert meg az terheli le, aki egy kis náthával elmegy orvoshoz.
2022. okt. 7. 07:11
 15/22 anonim ***** válasza:
13: csendben, egyedül és elég csúnya szenvedés mellett.... Mármint a kérdező által leírt cukorbetegség esetén... A veseelégtelenségtől kezdve az érszükületig, és még vagy féltucat csúnya tünet.
2022. okt. 7. 08:56
 16/22 A kérdező kommentje:
15. Mert szerinted nem lennék egyből öngyi, ha már ilyen problémáim lennének? Kórhazba se voltam soha egy napot se, pedig a 4. X-en is bőven túlvagyok. Annyira azért nem ragaszkodom az élethez.
2022. okt. 7. 09:00
 17/22 anonim ***** válasza:
16: szerintem pszichiáterhez se ártana elmenned.... CSaxólok...
2022. okt. 7. 09:08
 18/22 anonim ***** válasza:
14: Tévedsz. A magad fajták terhelik le. A TB szrt nem fedez.
2022. okt. 7. 19:49
 19/22 A kérdező kommentje:

14. Tévedsz. A magadfajták terhelik le. Most se megyek, fogorvoshoz csak magán, vérvétel, kardiológia, stb magán.

Mondtam hogy háziorvoshoz is csak a munkahelyi igazolás miatt mentem.

2022. okt. 7. 19:53
 20/22 Ypszilon1980 ***** válasza:
Az a baj, hogy időnként el kell menni szakrendelésre, ha tetszik, ha nem. Ez nem választási lehetőség, különben nem írhatja fel a gyógyszert a háziorvos.
2022. okt. 11. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!