Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha orvoshoz megyek mi esetben...

Ha orvoshoz megyek mi esetben fog az orvos tesztet csinalni???

Figyelt kérdés

2022. szept. 23. 08:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha orvoshoz mégy, az orvso megkérdezi, milyen panaszaid vannak és ha szükséges, csináltat teszteket. Azt, hogy te éppen milyen tesztre gondolsz, nem zudom, ugyanis rengeteg féle van!
2022. szept. 23. 08:06
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát amióta ez a kovid van, azóta itt vidéken még orvoshoz sem lehet menni, ha beteg vagy, nemhogy tesztet csináljanak.

Mi a panaszod, attól függ.

2022. szept. 23. 08:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Covid tesztre gondoltam. Csak náthás vagyok meg enyhe torokfájásom van. Igazából csak igazolás miatt megyünk.
2022. szept. 23. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha csak igazolás kell vizsgálat nélkül akkor minek csinálna tesztet?Tesztet akkor kell csinálni ha kórházba mégy és ott is alszol vagy altatás előtt is kell ha ott alszol ha nem.

Akkor csinál tesztet ha te ragaszkodsz hozzá de lehet még akkor sem,nem tudom de feleleges egy igazolás miatt ekkora cécót csinálni.

Mióta ez a covid cirkusz mindenki tesztet akar:))

2022. szept. 23. 08:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!:)
2022. szept. 23. 08:57
 6/7 anonim ***** válasza:

2# vagyok az én gyerekem most volt beteg a héten,de őt nem is vittem el.

Csak telefonàltam,mentem az igazolásért.

2022. szept. 23. 10:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Hat nekunk is inkabb telefonon kellett volna mert megcsinálták a tesztet mikozbe vegig azon izgultam hogy ne legyen teszt NE legyen teszt és Lett...jol bevonzottam. Mindegy már legalabb tul vagyok rajta
2022. szept. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!