Háziorvos váltás esetén miért kell taplónak lenni?
Röviden, régen falun laktam, azóta elköltöztem városra, 29 hetes terhes vagyok és mivel már nem tudom megoldani az odamászkálást, ezért váltok a jelenlegi lakcìmemhez tartozó orvoshoz.
Mivel táppénzen vagyok ezért akihez átjövök azt mondta, hogy a régi helyen le kell záratni a táppénzt
Na ma hívtam, hogy ez a helyzet, normálisan jeleztem, hogy ez így ésszerűbb döntés, hogy a tőlem 5 perc sétára lévő orvoshoz átjövök akihez amúgyis tartozok lakcìmileg, főleg hogy nagy a hasam már és sokszor vérzek is a terhesség alatt.
Erre az illető leosztott, hogy ez nem így működik, majd rámbaszta a telefont
Kíváncsi lennék, hogy ennek milyen oka lehet a háttérben? Őszintén szeretném megérteni, hogy miért kell így viselkedni
Nekem logikusan az lett volna a gondolatom, hogy inkább örülni kellett volna, hogy egy beteggel kevesebb van
"Őszintén szeretném megérteni, hogy miért kell így viselkedni"
. Akkor hívd fel még egyszer.
Utolsó!
Miért gondolod így? Pont azért váltok, hogy ne kelljen így utazgatni tömegközlekedéssel, hanem csak átsétálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!