Most megint kötelező lesz ez a hulladék oltás is? Lehet hallani valami belsősebb infót? Vagy csak ajánlott marad?
Figyelt kérdés
2022. szept. 15. 22:12
21/30 anonim válasza:
Ja, te ilyen ébredő ember vagy, aki felébredt, és megszerezte a szent tudást youtuberól meg a tenyek-tevhitek.hu-ról? 😍
22/30 A kérdező kommentje:
Nem én hittem el hogy világjárvány van.
Hanem az ilyen agyhalott konteósok mint te…
2022. szept. 17. 09:05
23/30 anonim válasza:
Azta, milyen felébredt okos, szuperember 😍
24/30 A kérdező kommentje:
El ne vigyenek a gyíkemberek, agyhalott.
2022. szept. 17. 09:41
25/30 anonim válasza:
Engem csak lekemtréleztek a gyóccerlobbista gyilkos orvosok a méreginjekciójukkal de má elmúlt.
26/30 anonim válasza:
Valaki rakja már be az úgy csinálunk, mintha hinnénk az összeesküvéselméletekben csoportba
27/30 A kérdező kommentje:
Tehát csak alàvetetted magadat a konteós hülyeségnek.
2022. szept. 17. 10:37
28/30 anonim válasza:
Mi az hogy MEGINT kötelező? Mikor volt kötelező?
30/30 anonim válasza:
#29 tisztában vagyok vele hogy bizonyos területeken kötelező volt, de még mindig több helyen viszont nem. Akkor miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!