Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Budapesten melyik kórház...

Budapesten melyik kórház SBO-ján kell a legkevesebb hajléktalannal találkozni? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
SBO-n dolgoznék Budapesten, de nem akarom, hogy hajléktalanfürdetésből és drogosok ellátásból álljon a napom. Esetleg van aki ott dolgozik és tud tapasztalatot mondani, hova NE menjek, vagy hova IGEN?

2022. szept. 7. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:
66%

Én a Hónvédkórházban ott létem alatt egyet sem láttam.

Azt majd leírod, hogy hová kerülsz? Csak nem szeretnék ott kikötni, mert a fene tudja, milyen kivetnivalót látsz bennem, ami miatt nem látnál el...

2022. szept. 7. 16:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy sürgin nem ez a kedvenc elfoglaltságom :D Természetesen mindenhol benne van a pakliban, de amennyiben lehet, olyan környéket választanék, ahol nem abból áll a munkám nagy százaléka, hogy kivakarom a random bekerült részeg csövest a dzsuvából, miközben engem tekint ellenségnek és rám akar támadni, aztán kifejezetten nem is igényel kórházi ellátást, és önszántából elviharzik utána fenyegetőzve. (poén: majd visszakerül 2 óra múlva ismét.) Láttam és tapasztaltam már egy s mást az évek alatt, elhiheted. Na de reméljük egyre több lesz a kivakarásra specializálódott hely, ahol nálam sokkal lelkesebb egyének dolgozhatnak velük :) Eddig még nem találkoztam olyan kollégával, aki annyira szerette volna ezt csinálni, nekem bőven elég volt napi 1-2 ilyen esettel megküzdeni. Csak sejtem hogy Pesten egyes környékeken gyakoribb lehet ez a "beteganyag", s az élet úgy hozta, itt kell munkába állnom.
2022. szept. 7. 16:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom, ha ennyiből rögtön az jött le, hogy nem látok el bárkit is. Megteszem, max nem örömmel és többnyire olyan munkát szeretnék végezni, aminek nagy részét szeretem :) De kösz a kommentet, te biztos álommunkának tartod :D
2022. szept. 7. 16:44
 4/5 anonim ***** válasza:

"te biztos álommunkának tartod"

. Sajnálom, ha ebből az jött le, hogy én álommunkának tartom...

2022. szept. 7. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy magyarázzam el ennél jobban. De valószínűleg azok, akik ebben a szakmában dolgoznak és megtapasztalták a munka ezen területét, értik amit írtam és teljesen jogosnak tartják a kérdést. :')
2022. szept. 8. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!