Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hónapok óta vérzek hol erősen...

Hónapok óta vérzek hol erősen darabosan valamikor gyengén és halványan, és pár napra elmúlik. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

igazság szerint nem tudom ezzel merre induljak ?

nőgyógyászhoz vagy előbb a háziorvoshoz kellene ?

nagyon kellemetlen meg félek is.

pár éve vérvételen mondtak olyat , hogy a pajzsmirigyem alulműködhet de ellátást erre nem kaptam csak így szóban említették.

panaszom akkoriban nem volt mostanában jelentkezett.

szóval szerintetek merre induljak ?

2022. aug. 27. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok minden okozhatja. Nogyogyasz. Minel elobb
2022. aug. 27. 17:39
 2/13 A kérdező kommentje:

azt szeretném még kérdezni , hogy így vérzessel is megvizsgálnak ?

mert jelenleg elég erős 😔 és az a baj azt sem tudom mikor múlik így el

2022. aug. 27. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Hivd fel a dokit idopontert, mondd el neki a tuneteket, s o megmondja, h varjatok-e vagy megis mi a teendo.

Barmifele bajod is van, nem kell szegyellni! Biztos, h mar talalkozott ilyesmivel a dokid. Csak ne hagyd kivizsgalatlanul👍

2022. aug. 27. 23:26
 4/13 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm csak szégyelli az ember igen ..
2022. aug. 27. 23:31
 5/13 anonim ***** válasza:

De nem kell.😊 Hidd el, mindent is lattak mar. Azert vannak, h meggyogyitsanak.

Szivesen, remelem minden rendben lesz

2022. aug. 28. 00:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Hát azért nem kaptál anno ellátást mert az nem a labor dolga hogy meggyogyitson. Tovább kellett volna menned vele endokrinologushoz.

Most pedig már rég el kellett volna menned nőgyógyászhoz. Nem is értem, hónapokig nem zavart annyira hogy megforduljon a fejedben? Nem kell háziorvosi beutalo, bejelentkezel aztán mész az időpontra.

2022. aug. 28. 10:06
 7/13 A kérdező kommentje:

voltam endokrin dokinál nála nem kaptam semmit.

a probléma igazi oka hogy nem abban a megyében vagyok családi okok miatt ahol éppen születtem

így nem tudom jelenleg ahol vagyok(nem jelentkeztem ide be címre mert nem engedi akié a ház csak meg vagyok tűrve) itt el tudok e menni úgy laborba hogy másik megyéből küld a háziorvosom.. vagy vissza kell mennem nógradba mindenért

nógrádi vagyok de borsodban tartózkodom

2022. aug. 28. 10:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha TB-s ellátást szeretnél akkor oda kell menned ahova be vagy jelentve, ott van a házi orvosod. Magánban viszont teljesen mindegy hova mész, ott hamarabb is fogadnak.

Szóval nőgyógyászhoz menj, hidd el őket nem érdekli a vérzés. Tudod hány műtétet csinálnak? Ott mennyi vért látnak szerinted? Csak vigyél magaddal betétet.

Nekem is volt ilyen másfél hónapig véreztem, a hormonok nem jól működtek erre kaptam gyógyszert, vagyis fogamzásgátlót. Mást nem tudnak vele kezdeni. Max. kaparnak, vagy ha elvagy hízva mondják próbálj meg fogyni mert az is befolyásolhatja a hormonok működését. Nekem a fogyással kis időre beállt, de ahogy elkezdtem dolgozni és megváltozott az életritmusom újra elkezdtem vérezni folymatossan, akkor adta fogamzás gátlót rá. Azzal így nincs gondom.

2022. aug. 28. 10:59
 9/13 anonim ***** válasza:

Kérhetsz ideiglenes lakcímet és adnak úk lakcim kártyát akkor mehetsz oda is ahol vagy.

Nőgyógyászhoz menj sürgősen.

Beszéld meg vele hogy vérzel és majd eldönti mi legyen. Engem már vizsgáltak úgy hogy ömlött belőlem a vér. Nincs mit szágyellni rajta. Egyebként nem biztos hogy súlyos. Nekem pl méhszájsebtől volt folytonos vérzésem. Az könnyen kezelhető.

2022. aug. 28. 14:41
 10/13 gyik123 ***** válasza:

Kaptál mRNS Covid oltást? Ha igen, akkor lehet, hogy attól van, mivel ez egy ismert mellékhatása.

A nővérem nőgyógyászhoz ment vele.

2022. aug. 28. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!