Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Akarjatok tudni, hogy mi a...

Akarjatok tudni, hogy mi a gond az egeszsegugyi ellatassal?

Figyelt kérdés
Edesapamat elvesztettuk, Orvos volt! Nagyhiru, komplikalt muteteket csinalt, kulfoldre is sokat hivtak! Rendezgettem a papijait, iratait. A megsargult kezzel irott papiron ezeket irta: a beteg ha fajdalomrol panaszkodik, soha nem kerdojelezzuk meg! Nem vagunk a szavaba, meghallgatjuk! Mindig elnagyarazzuk a vizsgalat, mutet menetet egyszeru szavakkal, kerulve a roviditeseket, latin szavakat! Megkerdezzuk van-e kerdese! A legfontosabb a beteg bizalmanak az elnyerese! Gyermekek eseteben is, ahol a szulok irjak ala a nyilatkozatot! Mutet elott is mondunk par batorito szot! Nem viccelodunk, sok beteg feszult, ideges nem mindenki erti a viccet! Mutet utan, amennyiben lehetseges meglatogatjuk, csak par percre! Vizitnel minden panaszat komolyan vesszuk! Soha nem viselkedunk megkozelithetetlenul! Mi vagyunk a betegert! Haaat igen! Nagynevu intezmenyben volt mutetem. A leirtakbol semmi nem valosult meg! Se mutet elott, se utana nem kaptam biztato szavakat! Az operalo orvosomat altatas elott lattam, azota nem tudom elerni! Nem voltak jo elmenyeim! A kerdesemre, hogy nincs-e mas megoldas a mutetre a rovid valasz: de a halal! Lefagytam! Ez az en elmenyem, masnak masmilyen van termeszetesen! Kuldom Edesapam sorait minden egeszsegugyi dolgozonak! Tudom, hogy nehez munkat vegeznek, de valoban ok vannak a betegekert es nem forditva! Szoljatok hozza!

2022. aug. 26. 10:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10: a beteg/páciens bármikor megtagadhatja a hallgatók jelenéltét, legyen az orvos vagy ápoló vagy bármilyen tanuló. Csak ezt sokan nem tudják.
2022. aug. 29. 11:41
 12/16 anonim ***** válasza:
#10 Sajnos én nem ezt tapasztaltam. Húgyhólyag citoszkópiát több orvostanhallgató is végig nézte az elejétől a végéig. Amikor jeleztem, hogy ezt nem szeretném, akkor éppen csak le nem lettem b@szv@, hogy miért vagyok szégyenlős, ha valami olyat látnak nálam amit még előtte nem, akkor nem jó hír nekem. Nem is ezzel volt a gond, hanem így jóval tovább tartott a vizsgálat. Már nagyon rosszul voltam, de nem foglalkoztak velem. Egy normális hallgató volt, ő jelezte az orvosnak, hogy mindjárt el fogok ájulni. Ekkor befejezték, menjek ki a mosdóba vizelni. Ez a hallgató jött ki velem, jól is tette, mert majdnem leszedtem két sor csempét a fájdalomtól. A legrosszabb az volt, hogy amikor kijöttem a rendelőből, akkor hallottam, hogy rajtam gúnyolódik az orvos, mennyire kényes vagyok. Ez az egy negatív tapasztalatom volt orvosokkal eddig. De ez sz@rul esett.
2022. aug. 29. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
12: betegjogi képviselőhöz kell fordulni az ilyen panaszokkal.
2022. aug. 31. 10:49
 14/16 anonim ***** válasza:

#13 Gondoltam rá, de lebeszéltek róla, ha még szeretnék abba a kórházba menni. Amúgy ő volt szakmailag a legjobb orvos az urológián, csak a stílusa

volt bicskanyitogató. Továbbá anyám ott volt ápolónő abban a kórházban, apám mentős volt, féltettem őket a megtorlástól. Már mindegy, kb. 15 éve történt.

2022. aug. 31. 14:24
 15/16 anonim ***** válasza:

14: Én ápolónő vagyok és bizony nem átallnék jogi segítséget kérni ilyen helyzetben. Akármekkora szakember is valaki, akkor sem engedhet meg magának mindent.

(13)

2022. szept. 6. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:

Részeg beteghordó aki kiborította Anyut a Korányi udvarán, internetező nővérek akik nem veszik fel a telefont,nem értesítettek, hogy intenzív osztályra került Anyu, konkrétan nem tudták megmondani , hogy hol van, egy orvostól az volt a válasz, hogy laikusként ebbe ne szóljak bele, holott kérdést tettem fel...

A magyar egeszségügy összeomlott ne legyen kétsége senkinek...

2024. jan. 27. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!