Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Létezik ilyen műtét?

Létezik ilyen műtét?

Figyelt kérdés
Orrsövényferdülés miatt én mindig mouth breather voltam. Ennek következtében brutálisan tönkrementek a fogaim, egy vagyon elment a fogszabályzásra gyerekkoromban. Viszont állkapcsom lényegében nincsen. Semmilyen éle nincs az államnak, és már a tokám is egyre rosszabb. A fogaim jó helyen vannak, tehát ha normális helyen van az állkapcsom, akkor a harapásom az oké. Viszont ugye így nincs állam. Szemből jól nézek ki, viszont ha kicsit is elfordítom a fejem, akkor már látszik hogy a szám alatt a körvonala az arcomnak, megindul hátrafele, szóval mintha levágtak volna ott egy részt, és nincs. Én nagyon nem tetszem így magamnak. Van valami olyan műtét, amivel korrigálni lehet azt, hogy semmi éle nincs az államnak, és hogy nincs állkapcsom? Ha kitolom annyira a fogsoromat előre, hogy az alsó fogak a felsők előtt vannak, akkor viszont már tök jó formája van az arcomnak. Viszont nyilván ez nem természetes így egyáltalán meg fáj is az állkapocsnak, szóval maximum egy fénykép erejéig tudom így korrigálni a dolgot, hogy jobban nézzek ki.
2022. aug. 25. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Van, igen, például Ázsiában elég népszerű, de ez pont egy amerikai klinika fotósorozata:

[link]

2022. aug. 25. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Ilyen nincs Magyarországon? Talán nekem ennyire nem extrém, de attól még nem tetszik
2022. aug. 25. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Google azt mondja hogy:

[link]

2022. aug. 25. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Szerintem kell lennie Magyaro.-n is, de nem akarlak félretájékoztatni, nem vagyok ennyire otthon a témában. Csak azért mutattam a képeket, hogy lásd, van ilyen. (Meg nyilván azon a honlapon egy csomó információ is elérhető, amelyeknek egy része általánosan érvényes.)
2022. aug. 25. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!