Tüdőszűrés kimutathat esetleg daganatot? Azonnal megkapom az eredményt vagy nem? Egyàltalán hogy működik egy ilyen vizsgàlat?
Holnap megyek tüdőszűrésre és félek, hogy kimutat e esetleg valami elvàltozàst a tüdőmön pl daganat. Nem dohányzom, de néha olyan érzésem van mintha nem jutna elég levegő a tüdőmbe meg néha köhögök is, de nem jön fel semmi vàladék se vér, nem is hurotos. Néha nagyobb levegőket kell vegyek. Talán allergiám is van, de ez nem bizonyított. Hajnalban bedugol az orrom, de csak az egyik fele.
A hátam is néha fàj. Viszont ezeket a panaszokat, ha csinálok valamit akkor nem érzem. Nem fogytam, hànyingerem nem szokott lenni, étvàgyam van, nem is vagyok fáradékony. A testsúlyom sem vàltozott ugyan annyi vagyok mint 3 hónapja (talán picit híztam is)
6 évesen volt egy
2 oldali tüdőgyulladàsom egy kis mellhártyagyulladàssal megspékelve.
Nagyon nagyon rettegek az eredménytől, legszívesebben el sem mennék, de muszàj. 28 éves vagyok és nő.
Eesz oldalàn már van fent valami, de nincs egyértelműen leírva, hogy van e valami gond vagy nincs.
Ez van írva
Diagnózisok: R6880/3 egyéb meghatàrozott tünetek és jelek: Z0210/1 - Vizsgàlat: munkehelyi alkalmazás előtt.
És nem tudom, hogy mit jelentenek a szàmok, de fosok, hogy valami bajom van.
Akkor emiatt ne aggódjak?
Ha valami lenne, akkor szóltak volna már?
Azt mondta a rtg csàvó, hogy pénteken lesz eredmény, de nem tudom mi van akkor, ha rossz az eredmény. Teljesen idegbe vagyok egésznap emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!