Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire érvényes még ez a...

Mennyire érvényes még ez a rendelet?

Figyelt kérdés

Nos van egy fájós fogam ami már 3 hónapja fájdogált de most már intenzíven fáj. Hiába kértem meg a dokit hogy a másik lyukas fogammal tömje be előszőr a kopott tömésű fogamat,azt felelte hogy "sorba megyünk". Mondom okés. De mivel már nagyon intenzíven fáj a fogam így ismét szeretnék fogorvoshoz menni,de csak hetekre (durván 1 hónap) múlva kapok időpontot,de addig meg megőrülök.

A sürgősségi meg azt mondja hogy a fogmegtartó kezelések nem tartoznak hozzájuk. Így a tömés csere sem.

Erre a 2020-as covid rendeletre hivatkoznak:

"Az EMMI 2020.május.03-án kiadott ELJÁRÁSREND alapján Fogászati kezelésre csak előre egyeztetett időpontba kerülhet sor"

Amúgy kis község fogorvosa,tehát még azt se mondhatni hogy sokan vannak mert,mindig 1-2 ember van előttem.

2022. aug. 22. 20:49
 1/1 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem a kérdésedet, mert már most is mindenhová időpont kell. A sürgősségi csak akut eseteket lát el, mondjuk ha begyullad a fogad. Ezt a két fogat ha egy oldalon van, akkor egyben is megcsinálhatta volna amúgy.
2022. aug. 22. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!