Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 1es típusú cukorbeteg, mint...

1es típusú cukorbeteg, mint sebész?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 1-es típusú cukorbeteg vagyok és az lenne a kérdésem, hogy ennek ellenére lehetek-e sebész? nem találtam róla semilyen jogszabályt, leginkább a traumatológiai vonz 😀

2022. aug. 21. 01:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nos, egy kissé kutakodtam, és ezt találtam:

[link]

Tekerj az aljára, ott van egy olyan rész, hogy "Az egészségügyi tevékenységre való alkalmasságot kizáró korlátozások". Ez alapján nem kéne, hogy a cukorbetegség gondot okozzon. Kizáró ok a "gyógyszerrel nem karbantartott vagy nem befolyásolható krónikus megbetegedés", viszont a cukorbetegséget már elég jól lehet kezelni manapság, szóval ez alapján nem kéne, hogy ez gondot okozzon. Legalábbis én ezt találtam, de most azért te is olvasd át, meg olvass még utána.

2022. aug. 21. 02:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek 1-es típusú cukorbeteg sebész rezidenst, szóval biztos nem abszolút kizáró tényező.
2022. aug. 21. 02:37
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Nem kizáró ok, viszont nagyon oda kell rá figyelned.
2022. aug. 21. 10:18
 4/11 anonim ***** válasza:
11%
Orvosként az a véleményem, hogy ön és közveszélyes. Műtét közepén kimész enni, hogy ne hipózz be? Nettó felelőtlenség az egész.
2022. aug. 21. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
73%

én pedig konkrétan ilyen traumatológust is ismerek.

4. te aztán tuti nem vagy orvos… pláne ha ilyen hülyeséget írsz 😂

2022. aug. 22. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy van ilyen traumatológus még a közelébe nem engedném egyetlen rokonomnak sem. De aki nyomot már le operatív szakmában orvosi ügyeletet pontosan tudja miért iszonyatosan hülye ötlet ez az egész.
2022. aug. 23. 02:01
 7/11 anonim ***** válasza:
tudod aki 1. tip cukorbeteg az nem fog csak úgy behipózni mivel ismeri a betegségét és eszerint tudja szervezni az életét.
2022. aug. 23. 06:18
 8/11 anonim ***** válasza:
34%
Tudja szervezni??? Ez a hét vicce. Akut szakmában tudod mit tudsz szervezni? A nagy semmit. Amikor beesik a polytraumás és műtőből ki, sokktalanítóba be, akkor a kutyát nem fogja érdekelni, hogy ő nagysága cukros úrnak eszegetnie kell.
2022. aug. 23. 20:57
 9/11 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy csak mentős/rendőr/tűzoltó nem lehetsz 1es cukorral.
2022. aug. 23. 22:59
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
8. 😂 valaki túl sok vészhelyzetet nézett
2022. aug. 24. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!