Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen állapotban vannak a...

Milyen állapotban vannak a szüleitek?

Figyelt kérdés

Hány évesek? Milyen az egészségügyi állapotuk?

Esetleg, ha már sajnos elhunytak akkor hány évesek voltak? - Részvétem!

Mennyire befolyásolja az állapotukat/halálukat a magyar egészségügy?

Te hány éves vagy?

2022. aug. 20. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Taj szamom is kell? 😂
2022. aug. 20. 15:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól vannak, köszi, 65 és 72.
2022. aug. 20. 15:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Édesanyám most 2022-ben 67 éves. Nyugdíjas. Ezen kívül értelmi fogyatékos, és teljesen süket. Édesapám 2011.-ben öngyilkos lett, amikor megtudta, hogy végső stádium rákos. 65 éves volt édesampám 2011-ben. Én most 2022.-ben 45 éves férfi vagyok. Nincs gyermekem és egészségügyi okokból nem lehet gyerekem.
2022. aug. 20. 15:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Apám 52 évesen halt meg, alkoholizmus okozta szívbetegségben. Váratlanul, nem volt köze az egészségügyhöz.

Anyám 64 éves, volt komolyabb betegsége, de aktív és fitnek mondható.

2022. aug. 20. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és 36 vagyok.
2022. aug. 20. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim 67 és 75 évesek. Ahhoz képest jó egészségi állapotban. Mentálisan teljesen épek. Anyukámnak leginkább csípő problémái voltak, amit sokáig nem vizsgáltatott sajnos így egyetlen opció a protézis lett aminek a műtétjét a covid miatt 1.5 évig tologatták. Magánban legalább 1 milla lett volna, ezt nem tudták kifizetni. Azóta már egész jól van.

Apukám fizikailag is teljesen aktív, időskori cukorbeteg de diétával rendben van és vacakol néha a vérnyomása de komolyabb baja nincs.

Járnak szűrővizsgálatokra, nem zakatol túl gyorsan a gépezet de mivel megyeszékhelyen élnek, könnyebben eljutnak amire kell és az ellátás is okés. Csak államiba tudnak menni, százezres vizsgálatokra nem telik a nyugdíjból.

2022. aug. 20. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt h én 36 vagyok
2022. aug. 20. 16:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

70, korának megfelelő, azért van pár probléma, diagnózis nincs, pedig magánorvost is nem egyet megjárt

75 évesen halt meg, a magyar eü jelentősen hozzájárult a halálához (miután a kórházban elkapta a covidot, egyáltalán nem kapott oki terápiát, ápolás is kb. nulla (jó, erről tehettek legkevésbé), látogatni meg ugye nem lehetett, a zárón is rajta volt, hogy csak a "komfortérzete biztosítására törekedtek")

45 vagyok

2022. aug. 20. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!