Én vehetek fajdalomcsillapito injekciot hogy ha szukseg akkor ne kelljen az ügyeletre menni?
Figyelt kérdés
mikor menstrualok akkor vegig szenvedem mind az ot napot anyira faj, gorcsol hogy nem birok mozdulni. a gyogyszerek nem hatnak(es olyankor folyton hanyok szoval ki is hanyom oket). az ugyeleten adtak mar parszor injekciot de ezt meg kene oldjam hogy ne kelljen fojton az ugyeletre menjek.2022. aug. 20. 09:03
1/9 anonim válasza:
Ugyanez a problémám,csak nem menstruáció miatt! Es sajnos néha az ügyeleten nem kapok injekciót,mert lent van a vérnyomásom! De a gyógyszer belőlem is kijön...én a háziorvost szeretném majd megkérdezni,hogy van e esetleg görcsoldó kúp...
2/9 A kérdező kommentje:
1
hat nem tudom van e ilyesmi de ez akkor meg jobb megoldas lenne mint az injekcio mert az baromira faj mikor be adjak de jo mert megszunik a fajdalom tole.
2022. aug. 20. 09:21
3/9 anonim válasza:
Lehet kapni gyógyszertárban, de csak orvosi rendelvényre adják ki.
4/9 anonim válasza:
3. injekciót vagy kupot? En használtam Deadalon kupot mert az hanyinger csillapito de nem mondanám,hogy hatásos,sőt olyan erzésem volt,mintha mennem kellene a vécére,mert hasmenésem van..
5/9 anonim válasza:
Az injekcióra vonatkozott a válaszom
6/9 anonim válasza:
Nőgyógyászhoz menjél inkább - tudom, nem ez volt a kérdés..-, és keressétek meg a fájdalom okát. Ez nem normális, hogy ennyire görcsölsz.
7/9 anonim válasza:
De az injekciót magamnak betudnám adni? Mármint mindegy hová szúrom?
8/9 A kérdező kommentje:
majd beszelek a haziorvosommal . hatha o ir fel mert az ugyeleten fogadjak valami nagy kedvesseggel hogy mig tart naponta be megyek injekcioert mert nem birom mar a fajdalmat mert elviselhetetlenul faj
2022. aug. 20. 09:35
9/9 A kérdező kommentje:
7
nem tudom hogy magadnak be tudnad e adni.
nekem a párom mentön dolgozik szoval tudja hogy kell beadni egy injekciot ugyhogyy evel nem lenne gond csak tudjam elintezni hogy tudjak ki venni
2022. aug. 20. 09:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!