Miért baj, ha valaki hazaviszi a szerveket, végtagokat?
Figyelt kérdés
Nem rég volt, hogy egy boncmester hazavitte a disznóknak a szerveket, végtagokat. Nem mindegy, hogy a kórházban égetik el, vagy otthon? Vagy éppen disznóknak adja valaki, hogy spóroljon. Vagy bábut készít belőle. Nem hiszem, hogy ez bűn lenne. Mitől?2022. aug. 14. 15:50
11/19 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy autóról még nem hallottál. Meg vödörről.
2022. aug. 14. 16:44
12/19 anonim válasza:
Vödör, a higiénia csúcsa, aha.
13/19 A kérdező kommentje:
Feltalálták már a fertőtlenítő szereket.
2022. aug. 14. 17:05
14/19 anonim válasza:
Vagy mi lenne, ha nem csinálnál mészárszéket a kórházból...
15/19 A kérdező kommentje:
Hidd el, hogy normálisabb vagyok én, mint akivel dolgozok patológus, aki megkérdezi egy fiatalabb női holttest láttán tőlem, hogy mit csinálnék vele...
2022. aug. 14. 17:11
16/19 anonim válasza:
...és mikor te haza is viszel hullákat, vagy részeiket, komolyan normálisabbnak érzed magad? Ember.
17/19 anonim válasza:
Te ugye a boncmester fia vagy?
18/19 anonim válasza:
Csak nem te vagy pátyi bomcmester?
Kibújt a szög a zsákból!:D
19/19 Ypszilon1980 válasza:
Azért csak úgy megemlíteném, hogy egy bomló vagy élettelen szövet/tetem nagyobb egészségügyi kockázatot jelent, mint más esetben, egy fertőtlenítés ami a háztartásokban jelen van, nem oldja meg, meg hát ugye azért van egy kulturális és kegyeleti értékrend is, nem véletlenül égetik el ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!