Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a csuklóm, mit érdemes...

Fáj a csuklóm, mit érdemes tenni vele? Erre való a csukló szorító?

Figyelt kérdés

Már 1- 1,5 éve furcsán feszített a csuklómban valami. Leginkább írás közben vagy rajzoláskor. Általában nem rakok nagy terhet a kezeimre. Nem töröm bele a ceruzát a papírba se íráskor, se színezéskor. Fekvőtámaszkor ha elkezd fájni, feszíteni

(feszíteni: nagyon kellemetlen érzés fájdalom nélkül)

akkor abbahagyom. Iskolában mikor a tanár csak hadarja a jegyzetelni valót közben elkezd a kezem megint fájni, borzalmas érzés. Nyáron ezt így nagyjából elfelejthettem hogy volt vele akármi mert nem használtam sokat. Most egy hete különösebb indok nélkül fokozatosan kezdett megint fájni. Durván. Nehezen tudtam mozgatni. Megkértem a testvéremet nézze meg mi van vele, elkezdte a porc körül masszírozni mikor meg roppant valami nagyon rossz fájdalommal de az gyorsan elmúlt, és a fájdalom el illant. Ez ma reggel volt, megint elkezdett fájni.

2 tünet most 08/13.-án hogy nem tudom hátra húzni a hüvelyk ujjamat. Borzalmasan kellemetlen, és fáj. Ha ökölbe szorítom a kezemet nem tudom le húzni mert fáj és feszít. +1 Fáj a kezem ha tartom a telefonomat

Orvoshoz hétfőn fogok menni ha minden igaz, viszont ő egy arrogáns vénember. Már küldött haza lázzal és hányingerrel úgy hogy nincsen semmi bajom és ne játszam meg. Az nap este 38.4C°ra csúszott a hőmérő és nem ehettem semmit kekszen kívül.

Tehát: ha ő elküld megint a búskacsába akkor ajánlott a csukló szorító vagy ez is ilyen marketing dolog amit rád sóznak?(Már volt ilyenben részem) Az 1 éven keresztül menő fura feszítésnek van köze a kezemben most lévő tényleges fájdalomhoz?

UI: emlékeim szerint sose esett baja a kezemnek(rándulás, zúzódás stb..). Csak a jobb fáj. Nem piros, vagy dagadt. Nem lehet rajta látni semmit.

2022. aug. 13. 23:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ínhüvely gyulladásod van.
2022. aug. 14. 00:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Az orvos sem fogja tudni, manapság az orvosok olyan buták, hogy kriminális. Magyarországon már csak azok maradtak, akik anno kettessel lettek át tolva a vizsgákon, meg anyuci vagy apuci is orvos volt, aztán volt ismerős.
2022. aug. 14. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Menj el szakorvoshoz
2022. aug. 15. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!