Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit lehet tenni? (kérdésem...

Mit lehet tenni? (kérdésem túl rövid a magyarázatom hosszú)

Figyelt kérdés
Van egy orvos aki helyettesíteni szokta a gyerekorvost nálunk.Legtöbbször meg se vizsgál elküldi a gyereket másnap iskolába szinte akármilyen bajjal.Engem úgy elküldött hogy menni alig tudtam ,de megvizsgálni nem vizsgált,beutalót is csak úgy kaptam hogy másnap visszamentem.(ez még régebben volt amikor gyerekorvoshoz jártam).Az egyik ismerősőm már hetek óta beteg és visszajár az orvoshoz.Most ez a pasi volt a helyettes meg se vizsgálta és nagyon nehezen kérésre küldte el röntgenre ahol kiderült hogy homlok-arcüreg gyulladása van.A doki vizsgálás nélkül azt mondta előtte hogy semmi baja.Nem hiszem hogy ez normális dolog,főleg hogy nem 1-2szer történik meg.Lehetne valamit csinálni ez ügyben vagy keressen mindeki másik dokit akinek nem tetszik(?) :S
2010. szept. 23. 16:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Esetleg az eredeti dokinak elmesélni a helyettesítő orvosnak a húzásait, és talán még kérni is hogy nem lehetne-e másik helyettesítője. Ha elég sok beteg panaszkodik, akkor talán eléritek amit akartok.

Mert ha az eredeti doki meg jó orvos, akkor kár lenne ott hagyni a helyettesítője miatt. Ezt is meg lehetne említeni neki.

2010. szept. 23. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel gyermekorvosról van szó, a szüleitek tudnak panaszt tenni a betegjogi képviselőnél. Ő köteles foglalkozni a panaszokkal.
2010. szept. 23. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!