Magánklinikán illik a dokinak pénzt adni műtét után?
Köszi.
20 ezerért vagyok bent 2 napot(egy éjszakát), ebben benne van a kaja, szállás, műtét. Tehát ezért kérdeztem, hogy illik-e adni külön pénzt.
Egy ilyen helyen mar megtiszteltetesnek veszik azt, hogy Te Oket valasztottad,
tehat nem kell, hogy adjal!
Ez a kérdés már önmagában balkáni társadalmunk szomorú lenyomata... eleve a feltételezés, hogy egy magándokinak pénzt ILLIK adni... sokat elmond. Hiszen ezt szoktuk meg. :(
Ne adj pénzt, csak amiért számlát kapsz, akkor is kedvesek lesznek és nem sértődnek meg, ez nem állami kórház, itt jól élnek, hidd el :)
Milyen műtéted lesz?
Kedves lekamuzó! Nem kamu a kérdés, nehéz elhinni, hogy nem fél millió egy éjszaka?
Nem linkelem be, mert reklám lenne. De akit érdekel PM-ben elküldöm.
A lábfejemen a csonton van egy dudor ami megerőltetés hatására még jobban megnő és iszonyatosan fáj. Az orvoshoz ragaszkodok aki itt is és Győrben is dolgozik. Ez a város nekem közelebb van. Évekkel ezelőtt a könyököm műtötte, és le ne kopogjam, nincs problémám.
Köszönöm a válaszokat. A kis hölgy a recepción is azt mondta, hogy minden benne van.... Csak azért tartottam furának, mert ennyi erővel más is jöhetne ide, mert ennyit eleve oda ad a dokinak és akkor úgy bánnak vele a kórházban, hogy.... pl a fájdalomcsillapítóért is könyörögnie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!