Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mitol szedulok el ha háton...

Mitol szedulok el ha háton fekszem?

Figyelt kérdés
Csak a kozmetikusomnal szokott előfordulni, amikor csukva a szemem és háton fekszem. Kb egy félóra után kezdődik és egy 10 percig nagyon durván szedulok, mintha az egész testem forogna körben a szobaban, aztán hirtelen elmúlik. Mivel mar többször előfordult így előtte mindig figyeljék arra, hogy egyek igyal. Mit tehetnek ellene? Vagy mitől lehet ez?
2022. júl. 29. 12:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A kozmetikusnál kicsitt döntött állapotban fekszel. Legalábbis én úgy szoktam és a lábam ilyenkor magasabban van mint a fejem és ezáltal egyenlőtlen lesz a testben a véreloszlás.

Én is meg szoktam szédülni, bár nekem nem tart 10 percig, csak 1 vagy 2 percig.

2022. júl. 29. 13:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Ettől lehet, higy ennyire durván szedulok? Tenyleg forog velem a szóvá olyankor. Mit tegyek ellene?
2022. júl. 29. 14:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megpróbálád otthon is 1-2 pózban, majd keresnél dokit. Nekem is minimálisan volt gond vele, aztán egyre rosszabb lett. Akár a fülben lévő kristályok is okozhatnak gondot. Ha nagyon aggódsz, esetleg neurológust is felkereshetsz vele. Nekem komoly gondot okoz, bár a mindennapi életben is hátráltat.
2022. aug. 6. 01:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Ha tényleg az a gond, van rá különböző torna, de inkább doki ajánljon gyakorlatokat.
2022. aug. 6. 01:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!