Nyaki gerincsérv lehet?
Tegnap reggel arra keltem hogy , kegyetlen beàllt a nyakam , lesugàrzott váll és lapockàba a fàjdalom , teljes nyaki merevség.
Estig bírtam sürgősségin kaptam gyulladáscsökkentő izomlazîtôs infúziô koktélt. Azóta sokat javult , de viszont mivel nagyon fàjt megse tudtam kérdezni a dokit, annyit mondott hogy görcsös az izom a felső nyakicsigolyànàl az izom húzódott meg.
Egy hét pihi kenőcs cataflam.
1-2 évente beàll a nyakam felkelésnél de nem ilyen durvàn..
Nyilván képalkotó cuccok adjàk meg a vàlaszt , de addig is van valakinek tapasztalata ezzel?
Kb két hónapja felkaptam egy haver fiàt , akkor ugyanez volt de az elmúlt hamarabb és nem is fájt így..
Szerdan tudok időpontot kérni ideggyógyàszatra, utàna tudok Mri időpontot kérni. Ez az 1-2 évente beàllàs felkelés utàni , de sose volt ilyen görcsös sugàrzós fàjdalom, màsnapra mindig jólett.
Sürgősségi doki egyébként azt mondta , az izom begörcsölt miutàn meghúzódott a vàllam, egy hét kb mire helyrejön.
Most még a nyaki merevség nem múlt el teljes, nem enged még fordítani a fejem 100% ra. Viszont több sérves ismerős biztatott hogy jàrjak utàna, mert valószínűleg az lesz. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!