Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi lehet ez az erzes? Dp?...

Mi lehet ez az erzes? Dp? Hipochondria?

Figyelt kérdés
Elso Fuvezeskor kezdodott az egesz. 7 hete volt, es csak reszletekben emlekszem, de tudom, hogy nagyon feltem es valoszinuleg panikrohamot kaptam, habar masnap, sot az ejjel nem volt semmi bajom. Ra 1-,5 hetre csunyan berugtam. Attol kezdodtek ezek a dolgok. Furan latok, neha nem erzem a jelent valosagosnak, es minthogyha kivulrol latnam a dolgokat. Mar 7 hete erzem. Eddig nem mertem elmenni pszichologushoz, mert azthittem bekepzelem. Mar utana is olvastam, es igazabol azt irtak egyszeru hipochondria. De mar nemtudom.. segitsetek, legyszi!
2022. júl. 18. 21:25
 1/8 A kérdező kommentje:
De neha ramjon, aztan meg minden normalis hirtelen.. nemtudom mit csinaljak..
2022. júl. 18. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézd meg a Numb (magyar címe Fapofa) filmet, az pontosan erről szól. A főszereplő túlszívja magát, bepánikol, deperszonalizációja lesz, és úgy is marad.

Annyira véditek a füvezést, meg á az nem drog, sőt direkt egészséges! Az ilyen kérdésekből látszik, hogy de, drog, és maradandó károsodásokat is okozhat. Ha szerencséd van, akkor te nem maradsz így.

2022. júl. 18. 22:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Első: a F*sznak irsz ilyet szerencsétlennek , még ha igazad is van!😩

Kedves kerdezo: egyet tudsz csinalni, nem allandoan figyelgetni magad es ezt a disszociativ erzest, mert minel jobban raparazol es rakoncentralsz, figyelgeted magad annal erosebb lesz es annal nehezebben fogsz visszarazodni.

Nekem egy betegseg valtotta ki, honapokig nagyon durvan volt mind, derealizaciom , mind deperszonalizaciom. A kezeimet lattam de , mintha nem a sajatom lett volna. Hallottam magam kivulrol beszelni, mintha nem en beszeltem volna. Paromra raneztem, tudtam persze, hogy kicsoda , de idegennek ereztem. Az egesz vilagot mintha csak egy TV-n keresztul lattam volna.

Borzalmas volt. Majdnem belekattantam.

De minel kevesbe osszpontositottam erre a szarra a figyelmem annal jobban halvanyult el. Neha meg elo elo jon egy egy pillanatra de mar kozel sem olyan intenziven. Megtanultam kezelni es nem rapanikolni.

2022. júl. 18. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Erdemes pszichologushoz menni?
2022. júl. 18. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, ártani nem fog. Kivéve, ha egyből gyógyszerekkel fog tömni…
2022. júl. 18. 22:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Es ez meg meddig tarthat?
2022. júl. 19. 02:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, ezt nem fogja tudni megmondani neked senki, még isten se. Nekem nyugtató elvonás után jött ki ez a DP-DR. 3 éve tart, bár sokat enyhült. Vmennyire biztos hozzá is szoktam, már nem figyelgetem, és nem akarom összefosni tőle a bokám, ez is is biztos segít. Addig fog tartani, amíg az agyad vissza nem zökken a normál üzemmódba. A füvezéstől biztos elment a kedved egy életre, ennek örülünk, és ennyi haszna már volt az állapotnak.
2022. júl. 19. 08:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Azert az mas. Nekem fuvezestol jott elo.. mar amugy mulik el, csak azon izgulok teljesen el-e mulik aug 29 eig, mert megyunk kirandulni. Koszi szepen amugy a valaszokat. ☺️
2022. júl. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!