Mi lehet ez az erzes? Dp? Hipochondria?
Nézd meg a Numb (magyar címe Fapofa) filmet, az pontosan erről szól. A főszereplő túlszívja magát, bepánikol, deperszonalizációja lesz, és úgy is marad.
Annyira véditek a füvezést, meg á az nem drog, sőt direkt egészséges! Az ilyen kérdésekből látszik, hogy de, drog, és maradandó károsodásokat is okozhat. Ha szerencséd van, akkor te nem maradsz így.
Első: a F*sznak irsz ilyet szerencsétlennek , még ha igazad is van!😩
Kedves kerdezo: egyet tudsz csinalni, nem allandoan figyelgetni magad es ezt a disszociativ erzest, mert minel jobban raparazol es rakoncentralsz, figyelgeted magad annal erosebb lesz es annal nehezebben fogsz visszarazodni.
Nekem egy betegseg valtotta ki, honapokig nagyon durvan volt mind, derealizaciom , mind deperszonalizaciom. A kezeimet lattam de , mintha nem a sajatom lett volna. Hallottam magam kivulrol beszelni, mintha nem en beszeltem volna. Paromra raneztem, tudtam persze, hogy kicsoda , de idegennek ereztem. Az egesz vilagot mintha csak egy TV-n keresztul lattam volna.
Borzalmas volt. Majdnem belekattantam.
De minel kevesbe osszpontositottam erre a szarra a figyelmem annal jobban halvanyult el. Neha meg elo elo jon egy egy pillanatra de mar kozel sem olyan intenziven. Megtanultam kezelni es nem rapanikolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!