Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Laparoszkopias mutet utan...

Laparoszkopias mutet utan mikor leszek jol?

Figyelt kérdés
4 hete volt a mutet. Mindenki azt mondta, hogy 3 het mulva minden rendbe lesz. Nogyogyaszati mutet. Betegallomany is 3 het. Komolyan nalam nem igy van. Haziorvos meg kiirt 2 hetre. Munkahelyemen allni es menni kell. Gyenge vagyok. Nagyon el vagyok keseredve. Plusz faj a hasam is. Hasogat. Ha busszal, kocsival megyek olyan muntha ki akarna szakadni. Mas hogyan gyogyult? Normalis ez? Probalok setalni, vasarolni de hamar elfaradok

#Mutet utani gyengeseg
2022. júl. 15. 22:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek laparoszkópos vakbélműtétje volt lassan hat hete és még mindig fájlalja a műtét helyét (mármint a vakbél helyét, nem a kis sebhelyeket amin keresztül végezték a műtétet). Pedig neki is azt mondták, hogy egy hét után rendben lesz.
2022. júl. 15. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha minden jól alakul, és nincs gyulladás alatt, akkor gyorsan rendbe fog jönni.
2022. júl. 16. 02:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem kb. 1 hétre írtak ki, de sokáig gyenge voltam. Ülőmunka mellett is sok volt az oda-vissza közlekedés. Szerintem nem normális, de hiába panaszkodik az ember.
2022. júl. 16. 09:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nincs gyulladas! Varratokat kiszedtek. Ezt a gyengeseget nem ertem. Nem vagyok hisztis napi 11-12 orakat dolgoztam. Most nehezemre esik a boltba elmenni. Akinek volt ilyen mutetje, mikor erezte teljesen jol magat?
2022. júl. 16. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!