Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Arcomba lévő csomó kezelése?

Arcomba lévő csomó kezelése?

Figyelt kérdés

Arcomon pattanás volt majd abból lett egy csomó nagyon a bőr alatt kinyomni esélytelen

Voltam kétszer sebészeten

Egyszer elküldtek nem tudnak vele mit csinálni

Másodjára 2 és fél óra várakozás után azt mondták menjek haza jegeljem...

A duzzanat elég nagy már , vörös színű

Fáj feszít kellemetlen

Illetve elég feltűnő is

Van valakinek valami megoldása rá hazipraktika?

Esetleg valamilyen kenőcs, krém ?

Magán bőrgyógyászatra érdemes menni ezzel?

2022. júl. 11. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Menjel maganba! Ott ugyanaz az orvos aki lelkiismeretlenul elhajtott 2 ora varakozas utan , penzert fog vele csinalni valamit. Gondolom meg kell nyitni..... de nem vagyok szakember. Hidd el megeri a 20000 Ft-ot. Igy csak packaznak veled! Szegyelhetnek magukat.
2022. júl. 11. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz elmenni hazi praktika: friss paradicsomot tegyel ra. A nagymamamtol tanultam pattanasra. Hatha. Annyit meger hogy kipropalod.
2022. júl. 11. 10:18
 3/5 A kérdező kommentje:

1. Akkor kénytelen leszek elmenni

Kösz az infót

18 éves korom óta dolgozok fizetem a TB-t( 28 vagyok )

Egy kezemen meg tudom számolni hányszor próbáltam igénybe venni egészségügyi szolgáltatást

De akkor sem jártam sikerrel

Mi értelme van fizetni a TB-t ?

Ha az esetek 80 százalékában magán orvoshoz kell menjek hogy ellássának

Érthetetlen, elszomorító

2022. júl. 11. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem ne mond! Pontosan tudom. 1,5 millas fizetesuk van, s csak haritanak. Keves a lelkiismeretes ORVOS! Sztk-rol beszelek. Nem a mentosokrol, klinikai, korhazi orvosokrol. A haziorvosokat es az sztk-okat semmire se becsulom. Nincs sok beteg, ez nem igaz. Mar telefonon se tudod oket elerni. Szerintem jelentsd a betegjogi kepviselonek. Annyit er , hogy talan e legkozelebbi beteget nem jegelessel engedi utjara. Az a gond, hogy senki nem mer szolni!
2022. júl. 11. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a magánt ajánlom, amíg nem jutsz el addig pedig félbevágott paradicsomot tegyél rá és betekered alufóliával! Leviszi a gyulladást
2022. júl. 11. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!