Szeretnek erdemi valaszt kapni, hogy egy servműtetnel, melyet klinikan fognak elvegezni, mennyi halapénzt illik adni a sebesz-adjunktusnak?
Belátásod szerint adj, ha adsz. Attól függ neked mennyid van rá, egy szülésért adnak 20-50ezer forintot, egy sérvműtétért többet semmiképp nem adnék, de kb 20ezret adnék.
Ui:Gondolom a kompetens szót kerested.
Engem is operaltak es nem adtam penzt, viszont odafigyeltem arra, hogy mit teszek es mit nem.
Tehat megkimeltem magam oly modon, hogy nem emeltem es ovatosan mozogtam, jartam 2 honapig kb. holott a haztartast is vezettem, es 3 gyermeket neveltem.
Igy nem volt semmi problema.
Gondolom, hogy figyelmetlen voltal es nem tartottad be ezeket, es igy jelent meg ujra ez a serv,
mivel a belso varratok meg nem forrtak ossze rendesen.
Adjal annyit, amennyit adni tudsz, es jobban figyelj oda magadra!
Sajnálom, hogy így jártál. Mivel sem te, sem mi nem vagyunk orvosok, kár azt találgatni, hogy mit kellett volna tenniük az orvosknak, boríts fátylat rá és a mostani műtétedre koncentrálj, abból is csak azokra a részletekre, amik "rád tartoznak". Úgy értem, nem érdemes beleszólni az orvosok munkájába, mindegyik a tudásának megfelelő maximumot nyújtja, csak nem mindegyik tud ugyanannyit, meg kell keresni azt, amelyik a legtöbbet tudja :).
A műtétért nem "illik" adni semennyi hálapénzt. Ha elégedett és hálás vagy, adsz valamennyit (10-15ezer forintot szoktak adni rutin sérvműtétért), de sokkal személyesebb, szívhezszólóbb és garantáltan a legkevésbé sem megalázó, ha egy tálca saját készítésű süteményt viszel be, vagy akár egy kosárkában annyit, hogy a nővéreknek is jusson.
Minden jót neked!
Pénztárca függő is a dolog! Én eddig 20e adtam.
Nekem a 4. műtétem volt pár hete, ami már stabilizáció volt! Én személy szerint 30eFt-ot adok a dokinak. A kórházba azt mondták, hogy a fúziós műtétért 30-40-et szoktak. De ki mennyit tud!
Egy hozzászóló írta, hogy óvatosan kell mozogni, meg nem emelni, meg figyelni…
Ha ilyen egyszerű lenne, akkor nem műtöttek volna engem is ennyiszer.
Sok sikert a műtéthez és mielőbbi teljes felgyógyulást kívánok!
A fúziós műtét stabilizációt jelent, nekem éppen az ágyéki részen a 3-4-5csigolya+keresztcsont lett lemerevitve, összecsavarozva támasztórudakkal! Valahogy igy tudnám leirni.
Itt érthetőbb, bár nekem sérveim miatt volt műtét:
Egyébként engem ebben az intézményben műtöttek, és csak jókat tudok róla mondani! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!