Munkahelyi alkalmassági vizsga miből áll?
Figyelt kérdés
Én eléggé félek ezektől a vizsgálatoktól (vérvétel stb.) szóval érdekelne mire készüljek fel...
És még az érdekelne, hogy erre milyen határidő van? Most kezdtem de nem mondtak semmit csak, hogy ugye meg kell csinálni. Kirúgnak gondolom ha nem csinálom meg, mert nem vagyok alkalmas de azért érdekelne mi a határidő mivel eleve munkán kívül kell ezt intézni és már egy kicsit ez is limitálja mikor tudnám megcsinálni.
2022. jún. 28. 21:15
1/10 anonim válasza:
semmi extra, szemvizsgálat, vérnyomás az alapok amit minden doki szokott, talán vizelet minta és vérvétel azért nem e vagy kábszeres. Ez a folyamat 15 percet vesz igénybe pik pak megvan. Tüdőszűrőt is kérnek
2/10 A kérdező kommentje:
A tűtől félek azt nagyon nem szeretném a vizelet csak kellemetlen de nem olyan vészes, igaziból a rutin dolgok meg semmiségek, örülök ha gyorsan végeznék vele. Esetleg nem tudod mi a határidő az ilyenekre? Eleve szerintem egy időpont foglalásra is gondolom hosszú sor van
2022. jún. 28. 21:21
3/10 anonim válasza:
Munkahelyen adnak egy beutalót és időpontra lehet menni. Tűre én annyi tippet adnék, ne nézz oda. Én sem csípem, de ami kell az kell
4/10 anonim válasza:
Ez részben az adott munkakörtől is függ, meg az orvostól. Ha irodai munkára jelentkezel nyilván kevesebb dolgot néznek, mintha mondjuk nehézgépkezelőnek. Volt olyan orvos aki szorítóerőt mért, volt ahol hallásvizsgálat is volt, volt ahol az orvos meghallgatta a mellkasomat, megnyomkodta a hasamat. Meg megkérdezi, hogy nincs e valami betegsége. Mert tilos eltitkolni bármit is, és papírt kell vinni róla, hogy ha van valami. Illetve, hogy szedsz -e valamilyen gyógyszereket?
5/10 anonim válasza:
Ahhoz az üzemorvoshoz kell menned,ahova leendő munkáltatód tartozik.Kapsz 1 kérdőivet amit ki kell tölteni.A vizsgálat nem áll többől,mint aki jogosítvány érvényesittet.Tüdőszürőre elküldhetnek.
6/10 anonim válasza:
Na de milyen meló? Az nagyon nem mindegy. Ráadásul 80%-ához teljesen felesleges is lenne, mert semmivel sem kell nehezebbet, bonyolultabbat csinálni melóhelyen, mint otthon. Egy irodista excelhuszárt pl mégis mivel lehet kidobni és főleg miért?
7/10 A kérdező kommentje:
Igaziból csak egy papírt kaptam meg ami egy sima Munkaköri alkalmassági vizsgálat kaptam amit ha beírtok a netre ki is adja hogy néz ki. Semmi beutaló vagy ilyesmi nem volt. Szóval gondolom bárhol meg lehet csinálni.
2022. jún. 28. 21:51
8/10 A kérdező kommentje:
Mármint rajta van, hogy ez egy beutaló de nincs megnevezve hely vagy időpont csak Kelt van rajta
2022. jún. 28. 21:56
10/10 A kérdező kommentje:
Vendéglátás
2022. jún. 29. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!