Hogyan zajlik a púpok eltávolítása a fejemről?
Hosszú hajam van és 2 púp van a fejemen (állítólag zsírgörcs) és egyre nagyobb. Le szeretném vetetni pontosabban kiüríttetni és a kérdésem hogy akkor levágják azon a területen a hajam?
Nagybátyámnak már csináltak ilyet de ő azon a területen majdnem kopasz, így neki nem vágták a haját.
Szia!
Nekem anyajegyet vettek le a hajas fejbőrömről, és sajna kiborotválták a hajam azon a területen, kábé 10forintos nagyságú folton. A zsírgörcshöz is biztosan le kell csupaszítani a területet. Ha hosszú a hajad, könnyebb leplezni, nekem akkoriban rövid volt, így fejkendőt hordtam :)
25/L
Nekem a halántékomon volt, úgyhogy a hajazattal nem volt probléma. Azt hiszem, hogy a műtött területen kinyírják.
Másképp egy érzéstelenítő injekció, felvágják és egy kiskanál szerű ezközzel kikaparják. Nálam csak másodszorra sikerült, mert az egész egy hónap múlva visszanőt.
Köszi a választ!
Bizonyos idő után mindig visszanő vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!