1/9 anonim válasza:
az utolsó hullámban már olyan gyenge volt a vírus mint kb egy megfázás :) szerintem 1 oltás is teljesen felesleges egy fiatalnál :)
2/9 anonim válasza:
31 évesen oltásmentesen még élek, beteg se voltam és teljesen egészséges vagyok.
Teljesen felesleges neki a 4. oltás. Miért nem hagyod, hogy a szervezete egy kicsikét dolgozzon? A náthához hasonló vírustól nem kell ennyire óvni.
Inkább vitaminokat, egészséges ételeket adj neki. Azzal többre mész.
3/9 anonim válasza:
Hulyegyerek, a nathaba nem halnak ezrevel az emberek .
4/9 anonim válasza:
3# ha ilyen okos vagy nyugodtan nézz utána hogy az omikron variáns miatt hány kb 13 évesnek lett komolyabb baja vagy egyáltalán náthánál súlyosabb tünete :)
5/9 anonim válasza:
Nálad biztosan okosabb vagyok... De jatsszad csak a hulyet
6/9 anonim válasza:
#3: 13 évesről van szó. A gyerekek kb. mind úgy esnek át a covidon, hogy észre sem veszik, max egy kis orrfolyás.
A lezárások viszont visszafordíthatatlanul megnyomorítottak egy vagy két generációt, és cserébe nem is ért semmit ez a fajta védekezés.
7/9 anonim válasza:
1 sem adattam volna be neki. Én se kértem egyet se,és 1 betegség sem támadott meg,pedig jóval 60 lett vok. Ha beoltatom magam,a temetkezésnek is növeltem volna a profitját .
8/9 A kérdező kommentje:
#6 egyik ismerősöm 1 hétig nagyon rosszul volt (fejfájás, alig kapott levegőt stb)
2022. okt. 18. 17:47
9/9 anonim válasza:
8: úristen, 1 hétig? az már majdnem olyan kemény, mint az influenza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!