Kodiakk kérdése:
Tegnap voltam urologusnál ahol találtak a mellékherén egy 10mm-es cisztát azt mondták nem kell vele foglalkozni. Az ambuláns lapra mégis az van ráírva hogy: Diagnózis : Z0380 megfigyelés más gyanított betegség állapot miatt. Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
Az orvos nekem nem mondta hogy bármi más is lehet a háttérben.2022. jún. 15. 11:26
1/2 Fulár válasza:
Sok évvel ezelött ugyanígy alakult a sorsom.Nem értettem,hogy mi az,hogy nem kell vele foglakozni!Hogy,hogy nem kell műteni stb.Mint kiderült gyógyszeres kezelés hatására szépen lassan magâtól"felszïvodik".És így is lett.Azóta is tünetmetes és minden a legnagyobb rendben van.
2/2 anonim válasza:
Ez csak a kódolás, azzal nem kell foglalkozni. Valamit oda kell írnia, és ez passzolt rád leginkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!