Ha itthon normális, de orvosnál magas, akkor magasvérnyomásom van vagy nincs?
Figyelt kérdés
2022. jún. 10. 14:22
11/22 anonim válasza:
Miből gondold hogy nem leszel nyugdíjas?
Egyébként nem kötelező bevenni a felírt gyógyszert!
12/22 A kérdező kommentje:
Mert a nyugdíjkorhatár folyamatosan emelkedik, korkedvezmény már nincs.
A 90 körül született férfiak várható élettartama kb. 63 év!
2022. jún. 10. 16:11
13/22 anonim válasza:
Még változhat ez, ha a jelenlegi vezetést végre sikerülne kirakni.
14/22 A kérdező kommentje:
Imádlak 13-mas, én is így gondolom:)
Jelenleg azt a földet is utálom, amin járok. Próbálom felélni, amit fel lehet, hadd menjen csak tönkre, ami tönkre mehet. Egy fadarobot nem teszek odébb senkiért.
Remélem, vár még ránk egy szép világ és nem csak külföldön!:)
2022. jún. 10. 16:20
15/22 anonim válasza:
Nekem is volt mar ilyen, vernyomasnaplot kellett vezetnem 1 hetig es ezt kuldtem el az orvosnak.Igy eltekintett a tovabbi kivizsgalastol meg gyogyszerektol, mert tok normalis amugy a vernyomasom, csak nala volt magas.
16/22 anonim válasza:
Tudtommal 24 órás vérnyomásmérést szoktak ilyenkor alkalmazni. De lehet, hogy a vérnyomásnapló is elég. Mi lenne, ha azt mondanád az orvosnak, szeretnél jobban utánajárni a dolognak. Egyrészt bemennél, és nézzétek össze a vérnyomásmérőiteket (te is megéred ott, ő is, ugyanazt mutatja-e). Másrészt csinálsz vérnyomásnaplót egy hétig. Ez alapján szerintem egyértelmű lesz, hogy nem gyógyszerre, maximum egy pszichológusra van szükséged, hogy jobban tudd kezelni a stresszt :-)
17/22 anonim válasza:
13-as vagyok! Örülök, hogy más is bízik egy szebb jövőben!
18/22 Senior Séf válasza:
Fehér köpeny szindrómának hívja a szaknyelv.
19/22 anonim válasza:
"Az én dolgom. Nyugdíjas már úgyse leszek:)"
Fasza gyerek vagy!
Amúgy nekem is már 10 éve 160/100.
Nem akarok rá szedni gyógyszert - mondjuk ez felelőtlenség.
20/22 anonim válasza:
Nálam ugyanez volt, magam sem értem. Alapból 130-140 (rendszeresen mérem), orvos láttán 150-160 volt (pedig elég csinos volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!