Most mi történik ha pozitív covid tesztem van?
Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan jól hétvége óta, ma csináltam egy gyorstesztet és pozitív lett. Holnap reggel hívom a háziorvosomat. Van még karantén? Dolgozni lehet menni? igazából nincs nagy bajom, megfázás, meg egy kis fáradtság.2022. jún. 7. 21:26
1/11 Ypszilon1980 

válasza:

Van karantén, 5 nap után lehet új teszt, ha nincs tüneted.
2/11 anonim 

válasza:

Nem lehet dolgozni. 7 nap karantén után lehet teszt nélkül, ha tünetmentes vagy vagy ha 5 nap után ha tünetmentes vagy és negatív lesz a teszted.
3/11 anonim 

válasza:

Szóval mintha megfáztál volna. Én is így voltam, az egész családommal karöltve. Ha a férjem nem csinál tesztet, ki se derült volna, hogy covid. Eszünkbe sem jutott, hogy karantént rendeltessünk el magunknak.
4/11 anonim 

válasza:

3-as, neked csak egy kis megfazas volt, de mas meg lehet belehalt a covidba, amit toled kapott el.
Na ezert kene a seggunkon maradni, meg akkor is, ha nem vagyunk olyan rosszul.
5/11 anonim 

válasza:

Az ilyenek miatt tartott több, mint 2 évig a járvány és még büszkék is a tudatlanságukra :)
6/11 A kérdező kommentje:
és ilyenkor kell csinálnom egy másik tesztet is ami "hivatalos"?
2022. jún. 7. 21:38
7/11 anonim 

válasza:

Háziorvosa válogatja, van, aki elfogadja az otthonit, van aki behív a rendelőbe és ő is csinál egyet. Holnap keresd telefonon háziorvosod.
8/11 anonim 

válasza:

Van karantén, 7 nap. Ha otthonról tudsz dolgozni, akkor lehet dolgozni, de a lakásból kimenni nem szabad. Olvasd el az eljárásrendet, minden részletesen le van írva:
9/11 anonim 

válasza:

Nem ertem, mi a fenenek tesztelgetni ?
10/11 Ypszilon1980 

válasza:

Mondjuk az valóban fura lenne, ha még mindig a covidról beszélgetnénk, meg annak a halálozási arányáról, a határon túl meg naponta százak halnak meg a háborúban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!