Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Most mi történik ha pozitív...

Most mi történik ha pozitív covid tesztem van?

Figyelt kérdés
Nem vagyok olyan jól hétvége óta, ma csináltam egy gyorstesztet és pozitív lett. Holnap reggel hívom a háziorvosomat. Van még karantén? Dolgozni lehet menni? igazából nincs nagy bajom, megfázás, meg egy kis fáradtság.

2022. jún. 7. 21:26
1 2
 1/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
35%
Van karantén, 5 nap után lehet új teszt, ha nincs tüneted.
2022. jún. 7. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet dolgozni. 7 nap karantén után lehet teszt nélkül, ha tünetmentes vagy vagy ha 5 nap után ha tünetmentes vagy és negatív lesz a teszted.
2022. jún. 7. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Szóval mintha megfáztál volna. Én is így voltam, az egész családommal karöltve. Ha a férjem nem csinál tesztet, ki se derült volna, hogy covid. Eszünkbe sem jutott, hogy karantént rendeltessünk el magunknak.
2022. jún. 7. 21:33
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

3-as, neked csak egy kis megfazas volt, de mas meg lehet belehalt a covidba, amit toled kapott el.

Na ezert kene a seggunkon maradni, meg akkor is, ha nem vagyunk olyan rosszul.

2022. jún. 7. 21:35
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyenek miatt tartott több, mint 2 évig a járvány és még büszkék is a tudatlanságukra :)
2022. jún. 7. 21:37
 6/11 A kérdező kommentje:
és ilyenkor kell csinálnom egy másik tesztet is ami "hivatalos"?
2022. jún. 7. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Háziorvosa válogatja, van, aki elfogadja az otthonit, van aki behív a rendelőbe és ő is csinál egyet. Holnap keresd telefonon háziorvosod.
2022. jún. 7. 21:40
 8/11 anonim ***** válasza:
74%

Van karantén, 7 nap. Ha otthonról tudsz dolgozni, akkor lehet dolgozni, de a lakásból kimenni nem szabad. Olvasd el az eljárásrendet, minden részletesen le van írva:

[link]

2022. jún. 7. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ertem, mi a fenenek tesztelgetni ?
2022. jún. 7. 23:14
 10/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
52%
Mondjuk az valóban fura lenne, ha még mindig a covidról beszélgetnénk, meg annak a halálozási arányáról, a határon túl meg naponta százak halnak meg a háborúban.
2022. jún. 8. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!