Melyik a legpörgősebb, legizgalmasabb osztály egy ápolónak?
Figyelt kérdés
2022. máj. 30. 20:42
3/6 anonim válasza:
Hát én traumatológián vagyok de nem igazán izgi . Igazából nagyon attól függ milyen a csapat és hogy állnak hozzád . Lesz e kedved így dolgozni vagy ilyen közegben lenni. SBO nem tudom de lehet az érdekesebb lenne. Mi csak beteget tologatunk, gyógyszerezünk, vért veszünk, infi , ágyazás , etetés,wc megoldás , pelenka kb ennyi egy nap.
4/6 anonim válasza:
SBO, kardiológiai szakmaspecifikus őrző, AITO.
5/6 anonim válasza:
szeritnem egy nagy kórházban az SBO izgi, bár hamar ki lehet benne égni, pont emiatt. Én egy kis kórházban dolgozom, itt is talán az legizgibb osztály, de azért nem annyira mint a filmekben, messze nem annyira...
Még az intenzív lehet izgi amúgy, de oda nagyon nagy szaktudás kell egy nővérnek is, nem elég annyi hogy megetet, infúziót összerak, vért vesz, az kemény.
Esetleg a gyerek osztály ha szereted a nyözsgést, nálunk ott mindig keves beteg van 5-8 max 10 egyszerre, de azért gyrekek mellett nem lehet unatkozni még akkor se ha betegek, vagy akkor pláne nem ha betegkek :D
Ami végkép unalmas szerintem az a belógyágyászat.
6/6 anonim válasza:
Legpörgősebbnek én is az SBO-t, a traumatológiát és az intenzívet mondanám. És ugyan ápoló nem kell oda, ahol én dolgozom, de szerintem a patológia is elég izgi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!