Mi történik ha MRIn pánikrohamot kapok menet közben a gépben?
Úgy értem 45ezer ft egy ilyen vizsgálat és hónapok óta képtelen vagyok elmenni a klausztrofóbiám miatt.
Félek, hogy kitiltanának, mert szórakozok, viszont nagyon szeretném már elvégeztetni a vizsgálatot.
Azt tudom, hogy van ilyen pánik gomb, engem az érdekelne, hogy ilyenkor folytatódik a vizsgálat?
Van egy pánikgomb amit a kezedbe tartasz és bármikor megnyomhatod és leáll minden.
Nekem is hasonló gondolataim voltak, behunyod szemed, krllemes friss levegő áramlik az arcodba, azt képzelheted, hogy egy mezőn vagy. Berreg a gép és annyi. Kitartást, kibirod :)
Relax, relax.
Én úgy tíz mri után mondom.
Nincs is mitől félni, a bezártság meg csak addig tart, amíg meg nem nyomod a gombot.
Én a festés apró domborzatát szoktam nézni.
De normálisan, belső szégyenérzet nélkül elmondod, hogy van benned egy kis félelemérzet, de ne ijedjenek meg ezen, lehet, hogy egyszer-kétszer megnyomod majd a gombot, de utána mehet majd valszeg tovább a vizsgálat.
Küldök egy lelki kézfogást innen.
Én most voltam agykoponya mri-n pánikbetegként,klausztrofóbiásként. (Május 16-án)
Sajnos Kisvárdán nincs pánik gomb
Lehet,jobb is,mert csak nyomkodtam volna...:)
Mivel agykoponya mri, 30 percig voltam benne! Elképesztő hosszú idő. 24 perc után kihúzott,beadta a kontrasztanyagot a vénámba,és még 6 percre betolt vissza (megkérdeztem,mennyi idő van hátra, ezért tudom).
Nem hazudok neked,rettenetes volt. 3x kezdett velem forogni a világ bent. A 2 lábam úgy járt,mint egy epilepsziásnak.
De mindig abbahagytam,mert szégyelltem. Szóval próbáltam viselkedni.
Ugyanis ha félbe kell szakítani,utána újrakezdik az elejétől. Azt meg nem akartam.
Én verseket mondtam magamban,meg Vad Fruttikat énekeltem magamban,meg számoltam visszafelé (az utolsó 6 percben). Ilyenekkel szórakoztattam magam.
Nagyon hangos volt,bár vittem füldugót,és ott is tettek a fülemre valamit. És a végefelé elkezdett az egész remegni. Az volt a legrosszabb.
De tudod mit? Piszok büszke voltam magamra,hogy kibírtam. Nagyon! Olyan feldobott voltam utána, hogy nagyon.
Pedig komoly betegségről van szó (szklerózis multiplex).
Szóval hajrá ! Ha én kibírtam,mindenki kibírja! Ha elindul a pánik,le lehet állítani. Nekem is sikerült!
39/nő
11! Azt írod,hogy "berreg a gép,annyi".
Hát,nem igazán.
Csattog,sípol, kattog, zúg, takarol, sivít, zajong, és amit csak el tudsz képzelni. Friss levegő meg sehol nincs. Nekem legalábbis nem volt. És pánikgomb sem....
Pedig nekem is azt mondták,hogy lesz!
15/
Voltam, úgyhogy a saját tapasztalatom. Nekem mimd megvolt amit leírtam, nem csak kitaláltam. Igaz nem Magyarországon.
16! Elhiszem! Engem is így készített fel a munkatársam..ő Miskolcon és Budapesten volt a Honvéd Kórházban.
Ott jobbak a körülmények.
Szerintem a kisvárdai egy ősöreg masina lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!