Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha vérvételre leveszem magamna...

Ha vérvételre leveszem magamnak a vért és úgy viszem egy steril kémcsőben, azt elfogadják?

Figyelt kérdés

2022. máj. 17. 15:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mi okod lenne erre, egyáltalán van rá képesítésed?

2022. máj. 17. 15:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. A vért ott sem akármilyen kémcsőbe veszik le, többféle létezik (más reagens van benne és a méret sem mindegy) attól függően milyen vizsgálatot rendelt el az orvos.
2022. máj. 17. 15:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze, csak nagyon húzós hetem lesz, így még kora hajnalban levenném egy citrátos csőbe és 7 után bedobnám az asszisztens csajoknak, hogy felcímkézzék. Csak nem ismerem még úgy őket, hogy mit szólnának ehhez vajon
2022. máj. 17. 15:22
 4/10 A kérdező kommentje:
Az éves rutint nézném csak...
2022. máj. 17. 15:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyrészt nem tudod magadnak megcsinálni. Másrészt nem tudod igazolni hogy a tiéd. Harmadrészt megalvad mire beérsz vele.
2022. máj. 17. 15:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Légyszi próbáld meg! :DDD

Esküdj meg amikor átadod a nővérnek, hogy steril volt a kémcső, hogy ez a te véred és, hogy nem menstruációs vér. Ha megalvad akkor szólj, hogy tegyék be 20 percre meleg vízbe attól feloldódik.

2022. máj. 17. 15:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az éves labornál egy hét ide vagy oda nem mindegy?
2022. máj. 17. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennek a világon semmi értelme, ha olyan jóba vagytok az "aszisztens csajokkal" hogy csak bedobod nekik és felcimkézik akkor igazán oda mehetsz 2 percel korábban biztos soron kívül behívnak és leveszik neked.

Ha orvos is vagy akkor is valszeg 100X jobban csinálják mint te, hiszen egész nap ezt csinálják, én 3 éve dolgozok orvosként, de a nővér ezerszer jobban szúr mint bármelyik orvos kollegám, hiszem ő többet csinálja, másrész magadnak levenni még ha amúgy minden nap vénázol akkor is tök más, nem áll kézre.

2022. máj. 17. 17:05
 9/10 anonim ***** válasza:
65%

Múlt héten voltam vérvételen. Szóltam az osztályon a főnővérnek, hogy szúrjon meg, és kérjen nekem egy nagyrutint. Megoldottuk okosba. Minek böknéd saját magad?

Üdv egy ápoló #sohanemvettemvértmagamnakésnemisfogok#

2022. máj. 17. 22:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Magamnak én sme venném le, pedig eü-s vagyok
2022. máj. 17. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!