Lágyéksérvem alakult ki tavaly szeptemberbe de akkor nem foglalkoztam vele. Nem tudtam mi bajom nem is foglalkoztam vele,áprilisba kicsit megfájdult igy urologiára mentem ott kiderült hogy lágyéksérvem van, április végén elmentem a sebészetre?
Figyelt kérdés
Ott megállapitotta ténleg lágyéksérv de mütétet nem akartam igy azt irták a mütéten gondolkodik? ,multheten elmentem a sebészetre és mondtam vállalom majd juliusba lesz a mütétem 2 férfi ökölnyi sérv van a herezacskomba fáj éget meg alvásba is akadályoz meg kiderült egy nöi ökölnyi vizsérv is van benne,laporoszkopikusan nem lehet ezt müteni,nyilt hasi mütét lesz,az érdekel engem hogy az menyire veszelyes ha nyiltan mutenek? Van akit mutetek nyiltan?2022. máj. 11. 11:39
11/15 A kérdező kommentje:
Milyen serv muteted volt?
2022. máj. 16. 07:09
12/15 A kérdező kommentje:
Es mert volt 3 serv muteted?
2022. máj. 16. 07:10
13/15 anonim válasza:
Mind lagyekserv volt. Mindket oldalon, es egyik ki us ujult.. :)
14/15 A kérdező kommentje:
Mekkora volt a sérved? Nekem 2 férfi ökölnyi lágyéksérv plusz 1 nöi ökölnyi vizsérv
2022. máj. 20. 07:14
15/15 anonim válasza:
Ha a sérvtulajdonos nem képes bármikor visszahelyezni a sérvtartalmat, akkor hibázik és kiszolgáltatja magát a sérvének.
Ekkora heresérvet nem lehet kulcslyukműtéttel, hanem csak hosszabb vágással operálni.
Egy ilyen heresérv már károsítja a here működését.
(Miért van itt ekkora gravitáció? A Holdon nem lennének lágyéksérvek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!