Érzésteleníteni szeretném magam ideiglenesen deréktól lefelé. Lenne magán aneszteziológus, aki megcsinálná?
Nem lenne mindegy neki, miért kell? Persze, alapból ilyesmit csak indokolt esetben lehetne csinálni, de miért fájna bárkinek, hogy én ezt akarom? Nem arról van szó, hogy el akarom vágatni a gerinccsatornámat (vannak, akiknek ilyen vágyaik vannak, nekem szerencsére nem), azt még talán megértem, hogy nem vállalja orvos az eskü miatt.
De egy injekciót sem, amelynél kevés az esély mellékhatásra? Ha pedig mégis történne valami gebasz, saját felelősségre csinálnám? Miért ne akarnának több tízezer forintot keresni egy injekcióval, ami legfeljebb egy napig érzéstelenít?
Tudod kérdező ez nem olyan mint egy bolt, hogy bemegyek, kérek valamit, kifizetem, és viszlát.
Ezen kívül nem egy mezei injekcióról beszélünk, ezt úgy ultrakonkrétan a gerincvelőbe adják, utána 6 órán keresztül szigorú fekvés, mégcsak a fejedet sem emelheted meg, és oldalra sem fordíthatod, csak lassan óvatosan.
Mire felülhetnél, elmúlik a hatása.
Szerintem semmi extrém nincs ebben az ötletben. Egész más a Láthatatlan kiállítás, mint mikor "csak úgy" becsukom a szemem.
Ettől még fogalmam sincs, hogyan lehet biztonságosan kivitelezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!