Endoszkópos orrpolip eltávolítással kapcsolatban mire számítsak?
Én endoszkópos arcüreg-műtéten voltam (orrsövényt is megigazították), a műtét után 48 óráig voltam kórházban, az orrban tamponok voltak, a parittyakötést pedig cserélgetni kellett időnként.
Nem tudom hány napra írnak ki munkából, már nem emlékszem, a műtét után pár napig én belázasodtam (de mindenkinek másképp reagál a szervezete), valamint esetedben arcüreg-érintettség például nem lesz.
Tudom hogy nem ez a kérdés de a helyedben nem műtetném ki..
Anyumnak elb@szták a műtétet és megvakult a fél szemére..
Meg ha kivágják nagy eséllyel újra ki fog újulni.
Igazából ma reggel bementem a kórházba felvételre. Elolvastam a kockázatokat, kicsit parázok, mert nem teljesen veszélytelen, bár súlyos következményei ritkán vannak a tájékoztató szerint. Tisztában vagyok vele, hogy kiújulhat, de a műtét elmaradásának is vannak kockázatai és már most kicsit nehezített a légzésem...
Akit érdekel, ma nem volt kötelező befeküdnöm, elég ha holnap korán reggel megjelenek. Azt mondták, hogy a műtét után 1-2 éjszakát kell majd bent töltenem a kórházban és további kb. 1 hétre kiírnak ("táppénz").
Csak egyetlen vizsgálat volt: vérnyomás mérés. Ezen kívül kikérdeztek a korábbi betegségekről, felmenők betegségeiről, életvitel, stb és meg kellett adnom egy hozzátartozót akit baj esetén értesíteni tudnak.
#3as vagyok 2019 februarban volt budapesten műtötték és az nem elég hogy elb@szták neki de még ki is újult..
Azóta anyum már kigyógyult (mármint az orrpolipból) és semmi baja azon kivül hogy az egyik szeme már nem képes a látásra...
Az orvosok lóf@szt se csináltak ezért anyum utána nézett pár dolognak és csak az étrendén kellett változtatni ahhoz hogy eltűnjön a polip és így is lett.. már kap levegőt semmi baj az orrával.
Ha ezt előbb tudja nem szedi azt a sok szteroidot meg nem megy el műtétre amit persze saját felelősségre csinálnak ha bármi van tőlük akár meg is dögölhetsz az a te hibád/felelősséged mert alá írtad azt a kib@szott papírt..
Ez egy jó példa ami tükrözi a magyar egészségügyet.
Egyébként végül bementél? Mert akkor gondolom most fekszel a műtő asztalon. (így kora délután szoktak műteni általában)
Remélem jól sikerül a műtét és nem lesz semmi probléma..
Jobbulást nkd!
#6os voltam
Na örülök hogy jól sikerült.
Remélhetőleg nem lesz legközelebb..
Az étrendet nemtom pontosan majd megkérdezem tőle reggel és leírom privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!