Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a sípcsontom a combizom...

Fáj a sípcsontom a combizom tapadási helyén. Milyen kenőcsöt ajánlotok?

Figyelt kérdés

nyáron sprinteltem egy nagyot hogy elérjem a buszt. azóta ha futok, mindig fáj a térdem alatt nem sokkal a sípcsontom. régebben sokat sportoltam, főleg futottam, de már 4-5 éve nem futok, sőt, szinte semmit nem sportolok, így elszoktam a futástól. ma elmentem futni(hogy változtassak az életmódomon), és a futópályán egy kör megtétele után elkezdett fájni az említett helyen és fél kört sem tudtam még lefutni, mert annyira fájt minden egyes lépésnél, hogy muszáj volt megállnom. amióta nyáron meghúztam már több mint egy hónap eltelt. nem kellett volna már meggyógyulnia? a mai eset után döntöttem úgy, h valami kenőcsöt kéne rá vennem, és tornáztatni. a pályán is megkérdeztem valakit. ő a diclacot(nem tudom hogy hogy írják) vagy a voltarent ajánlotta. történt már valamelyikőtökkel hasonló? tudtok ajánlani valamit? vagy hogy milyen gyakorlatokat csináljak?

egyébként mind a két lábam fáj, de a jobb erősebben.

20 éves fiú vagyok

2010. szept. 15. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Azok a kremek, amiket felsoroltal csak enyhitik a fajdalmat, illetve huto hatasuk van, de nem gyogyitanak.

Megkellene mutatni orvosnak, de rontgent kesziteni, s akkor pontosan fogod tudni, hogy mi is a baj.

Probald meg masszirozni, simito mozdulatokkal. Nagyon jot tesz a labfurdo pl. levendula vagy mezeizsurlo fozeteben.

Fekete nadalyto kremmel kenjed.

2010. szept. 15. 20:06
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a tippet, kipróbálom amit mondtál, és ha nem használ, elmegyek orvoshoz. mások törött lábbal mennek, nem akarom rabolni az idejüket ilyen aprósággal. de ha nem használ a kenőcs, feltétlenül elmegyek. köszi még egyszer a tippet :)
2010. szept. 15. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!