Plazma adás előtti laboron miket néznek?
Mindent.
Még azt is nézik, hogy nemibeteg vagy-e. Minden fertőző betegségre tesztelnek, amit tovább tudnál adni.
Tényleg nagyon sok mindenre tesztelnek, amikért alapból fizetni kellene. Ha van valami gond, akkor szólnak.
Valamint ettől is függ, hogy hetente hányszor lehet menni. Nyilván van egy törvényi előírás is, de az csak a maxot mondja meg, hogy ha mindem optimális akkor heti hány alkalommal mehetsz. Ha nem optimális akkor ők mondják meg a maxot.
Amúgy a kérdőív ami kiborít minden adás előtt, mint a "hátborzongatlak" filmben. Szedtél gyógyszert az elúlt 3 napban?? Voltál már férfival?? Van barátnőd?? Tartós szexpartneren kívűl mással?? Voltál már férfival?? Tényleg fárasztó.
A véred összetételét és paramétereit (nyomelemek és hormonok szintjeit, esetleges betegségek jeleit), valamint a vérel terjedő betegségeket (hepatitis, aids, stb.) mindig.
Az jó kérdés, hogy ezen kívül mit néznek, de szerintem kérdezd meg ott, biztos hogy el fogják mondani.
Azt tudom tapasztalatból, hogy egyes kábítószerekre nem tesztelnek néhány helyen, vagy legalábbis nem szóltak érte nekem, ha erre vagy kíváncsi.
#1 hát nekem már automatikusan megy a kitöltés, megjegyeztem kb. a 10. alkalomnál, hogy hova igen hova nem, és ennyi.
Lehet hazudni egyes esetekben, pl. hogy van-e valamilyen betegséged, döntsd el, hogy megéri-e.
Én sokszor hazudtam már a kérdőívben pl a védekezés nélküli szexről és egyes gyógyszerekről, igazából ha valami gáz van azt úgyis észreveszik mert tesztelik a leadott plazmát is, a pénzt pedig olyankorra már megkaptam érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!