Nem tudok elaludni, az orrom folyik, kifújom, bedugul és ez ismétlődik állandóan, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Folyik, kifújom, bedugul, folyik kifújom, bedugul...
Nem tudok aludni, mit csináljak? Segítsetek!
2010. szept. 15. 02:06
1/4 anonim válasza:
vegyél egy orr sprét! Az egyik barátnőmnek is ez a panasza de ő vett egy orr sprét és minden megoldódott
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez volt, mindig a másik oldalra feküdtem, hogy kiduguljon az egyik orlukam. És mikor ment át a másikba a dugulás, gyorsan kifújtam, de én lázas is voltam, torkom is fájt. Nyomtan napi 3 neocitránt 2 napig + torokfájásra narancsos strepsilst mert az finom.
Így 3 nap és rendbejöttem. Most már csak köhögök, de arra már nem akarok venni gyógyszer :)
3/4 anonim válasza:
vegyél HALLS cukorkát.minden nagyobb áruházlánc pénztáránál kapható.direkt erre találták ki.
4/4 anonim válasza:
előző vagyok.bocs a halls tévedés volt.olyat vegyél ami a képen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!