Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Egy háziorvos szerepe mekkora...

Egy háziorvos szerepe mekkora jelentőséggel bír?

Figyelt kérdés
Múlhatnak e akár életek azon,hogy mennyire végzi jól a munkáját?

2022. ápr. 4. 08:35
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Természetesen, ha valamit nem vesz észre idöben, akkor a beteg belehalhat!
2022. ápr. 4. 08:46
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

NAGY szerepe van!

Mert ő az első lépcső, ahonnan megfelelő szakrendelésre továbbjuthatsz. Ezért kell jól megválasztani a háziorvost, aki remek belgyógyász, diagnoszta. Mert ő tudja időben felismerni a betegségeket, és ő tudja felmérni, hogy kell-e további kivizsgálás, vagy pl. elég egy általa felírt gyógyszer. EGy jó háziorvos sosem hiszi magát mindenhatónak, pontosan ismeri a saját tudása határait. És megírja a beutalót a vonatkozó szakrendelésre, kórházba, stb. ha szükséges.

2022. ápr. 4. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
43%
# válaszoló minden szavával egyetértek. Mindent elmondott.
2022. ápr. 4. 11:30
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
2# válaszolóra értettem
2022. ápr. 4. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

a barátnőm 1,5 évig járt az orvosához aki minden tünetét sklerozissal magyrázta, miközben minden tesztje rá negatív lett. mikor másodvéleményt kért, kiderült, hogy lyme kóros, két pozitív lyme kór értéket produkálva. a háziorvos így sem írt neki lyme kórra gyógyszert merthogy biztos sklerozis.

ha nem megy el másik orvoshoz, sose derül ki és a lyme kór halálos

szóval igen, múlhatnak életek rajta

2022. ápr. 4. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Én 20+ éve nem is láttam a háziorvost; nem is tudom, hogy hívják.
2022. ápr. 4. 18:25
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Lyme... Nos a Lyme kór tesztje minden második embernek pozitív eredményt ad. Szóval még egy szavazat a sclerosisra.
2022. ápr. 6. 00:10
 8/8 after stroke ***** válasza:
Sőt, még egy szavazat a sclerosisra. 2015-ös eredmények szerint az SM autoimmun betegség, azoknak pedig rendkívül szerteágazó, egymáshoz gyakran semmi tartozást nem mutató tüneti vannak. Örülj, hogy ilyen avatott háziorvosod van!
2022. ápr. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!