Alkalmassági vizsgálat miből áll az üzemorvosnál?
Figyelt kérdés
Egy magánklinikára megyek recepciósnak és mennem kell majd alkalmassági vizsgálatra az ő uzemorvosukhoz. Miből áll egy ilyen vizsgálat?2022. márc. 28. 16:46
11/14 anonim válasza:
7-es,nem számonkérésről van szó.Az alkalmazottnak igyekeznek segíteni,hogy minél jobb egészségi állapotban legyen.Valóban nem bonyolult,és van alapja...
12/14 anonim válasza:
11.
Ez nem segítőszolgálat, hanem egy szimpla alkalmassági vizsgálat. Semmi szükség súly- meg magasságmérésre (sőt sok másra sem pl látásvizsgálat), mivel akár 90 kilósan, akár 150 centisen és akár szemüvegesen is el lehet látni a munkakört és pusztán ezt szükséges megállapítani és kimondani. Ez ilyen 50 éve így csináljuk, biztos jó elven megy és leginkább értelmetlen bohóckodás és okoskodás, legalábbis a létező munkakörök 90%-ában. Ezek ugyanis nem követelnek meg semmivel sem különlegesebb egészségi állapotot ill "paramétereket", mint pl otthon elvezetni egy háztartást vagy felnevelni 2 gyereket és nem jellemző, hogy súly- vagy magasságproblémák miatt bárkit eltiltanának háztartásvezetéstől vagy gyerekneveléstől...
13/14 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi érdekes a vizsgálaton, nagyin rendesek voltak, a legtöbb dolgot csak lediktálni kellett kérdeztek allergiárol betegségről, magasság/súlyt is diktálni kellett, szemvizsgálat volt, vérnyomás, sztetoszkóp, gerinc tapintás, és ilyen hasvizsgálat.
2022. márc. 30. 23:36
14/14 anonim válasza:
Én voltam, semmit nem vizsgáltak rajtam, nem is kérdeztek semmit megadta egy évre simán az alkalmasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!