Mikor jöhet haza az apukám, ha a szubintenzív kardiológiai osztályon kezelik?
Apum 75 éves, tegnap este kezdett el szúrni a mellkasa és hiába mértem neki vérnyomást az folyton 0 értéket mutatott pedig magamon kipróbálva müködött.
Kihívtam a mentőket és kiderült hogy a vérnyomása és a pulzusa is nagyon alacsony be is vitték. Ma voltam nála látogatóban, nagyon rossz állapotban van, monitorra van kötve, ami figyeli a szívdobogását, pelenka van rajta és katéter mert alig tud járni és fel se szabad neki kellnie. Kapott gyógyszereket, infúziót és azt mondták egyelőre a szubintenzíven marad és utána átkerül a kardiológiai osztályra.
Sajnos mindkét lába lila és érszükűletes félek,hogy amputálják neki ettől rettegek a legjobban.
Az orvosa azt mondta a vére alvadva van, szeretne szívkatéterezést csinálni. Nem tudom meddig lesz kórházba, meddig lesz a szubintenzíven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!