Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tudok az egészségügyi...

Mit tudok az egészségügyi problémámmal kezdeni,csak várni amíg rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

1,5 hónap alatt fokozatosan megszűnt az étvágyam,taszít az ennivaló,állandó teltségérzetem van, alig ettem normálisan,lefogytam,erőtlen lettem fizikailag és mentálisan is,ezért a munkahelyemről is el kellett jönnöm,mert rendesen dolgozni se tudtam.

Elmentem a háziorvosomhoz a panaszaimmal,3 helyre kaptam beutalót: hasi ultrahangra:ahol azt mondták április végén telefonáljak vissza mert akkor lehet,hogy májusban valamikor tudnak adni időpontot. Illetve a gasztroenterológiára 04.06-ra ami viszont még két hét + labor.

Az utóbbi 2-3 hétben a beleim és a gyomrom a szegycsontom és a köldököm alatt kb. 5 centivel elkezdtek fájni,a múlthét második felében már annyira (azt hittem elájulok és potyogtak a könnyeim,és 2 napig nem aludtam) ,hogy múlthét szerda este (lehet reggel kellett volna) elmentem a sürgősségi osztályra ahol megröngenezték a hasamat és megállapították,hogy "nincs nagy baj" "gastroenteritis és kolitis" a probléma No-Spa szedése javasolt "és majd el fog múlni magától"

Azóta viszont enni és valami normális dolgot csinálni a gyengeségem miatt ugyanúgy nem tudtam,és ma egész este megint nem tudtam aludni a bélfájdalmaim miatt,reggel nem tudtam elvinni laborba a vizeletem mert olyan szinten fájt a hasi tájékom,hogy csillagokat láttam és csak vergődni tudtam hörögve az ágyban.

Ilyen esetben mit lehet tenni? Pokoli kínok között megvárni a két héttel későbbi gasztrós időpontot?

2022. márc. 24. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kihívod magadra a mentőt és mentek a kórházba.
2022. márc. 24. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Ezzel én nem várakoznék egy percet se. Vagy mentők és kórházba be, vagy magán orvoshoz.
2022. márc. 24. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!