Mit tudok az egészségügyi problémámmal kezdeni,csak várni amíg rosszabb lesz?
1,5 hónap alatt fokozatosan megszűnt az étvágyam,taszít az ennivaló,állandó teltségérzetem van, alig ettem normálisan,lefogytam,erőtlen lettem fizikailag és mentálisan is,ezért a munkahelyemről is el kellett jönnöm,mert rendesen dolgozni se tudtam.
Elmentem a háziorvosomhoz a panaszaimmal,3 helyre kaptam beutalót: hasi ultrahangra:ahol azt mondták április végén telefonáljak vissza mert akkor lehet,hogy májusban valamikor tudnak adni időpontot. Illetve a gasztroenterológiára 04.06-ra ami viszont még két hét + labor.
Az utóbbi 2-3 hétben a beleim és a gyomrom a szegycsontom és a köldököm alatt kb. 5 centivel elkezdtek fájni,a múlthét második felében már annyira (azt hittem elájulok és potyogtak a könnyeim,és 2 napig nem aludtam) ,hogy múlthét szerda este (lehet reggel kellett volna) elmentem a sürgősségi osztályra ahol megröngenezték a hasamat és megállapították,hogy "nincs nagy baj" "gastroenteritis és kolitis" a probléma No-Spa szedése javasolt "és majd el fog múlni magától"
Azóta viszont enni és valami normális dolgot csinálni a gyengeségem miatt ugyanúgy nem tudtam,és ma egész este megint nem tudtam aludni a bélfájdalmaim miatt,reggel nem tudtam elvinni laborba a vizeletem mert olyan szinten fájt a hasi tájékom,hogy csillagokat láttam és csak vergődni tudtam hörögve az ágyban.
Ilyen esetben mit lehet tenni? Pokoli kínok között megvárni a két héttel későbbi gasztrós időpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!