Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Laparotomias myoma műtét...

Laparotomias myoma műtét előtt állok. Akinek már volt, tudna segíteni, hogy működik? Mennyi idő a bent lét? Miket kell vinni? Mennyi idő a felepules? Mennyi idő után lehet próbálkozni újra a babával?

Figyelt kérdés
Semmi felvilágosítást nem kaptam, csak annyit hogy milyen vizsgálatokat kell elveveztetnem a műtétig.

#műtét #mióma #babaprojekt #BabaProjekt sikertelensege
2022. márc. 23. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Még aznap jöhetsz haza sok esetben, de ne vezess!

Baba? Midet műtik?

2022. márc. 23. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Laparotomia után biztos nem mehet haza aznap. Általában 72 órát azért ent szokták tartani a hasi műtötteket. Utána minimum 3-6 hónapot várni kell a terhességgel.
2022. márc. 23. 17:23
 3/5 A kérdező kommentje:

14:28 myoma műtét, mint ahogy le is írtam.. Az általában az anyaméh izomdaganata..

17:23 köszönöm a választ, én is úgy saccoltam, hogy 72 óra a megfigyelés. Viszont teherbe esésről 6 hetet-3honapot olvasgattam. 😏

2022. márc. 23. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
"Interval to conception – Patients who undergo myomectomy with significant uterine disruption should wait several months before attempting to conceive; recommendations for this interval range from three to six months [24]."
2022. márc. 23. 18:48
 5/5 A kérdező kommentje:

Drain cső kivétele után másnak is vt mensihez hasonló vérzés?

Doki szerint ez normalis, de engem aggaszt..

Hova lesz a csőbe ki nem ürült vér?

2022. ápr. 23. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!