Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ilyenkor kell szolni a haziorv...

Ilyenkor kell szolni a haziorvosnak? Mar veget is ert a karanten?

Figyelt kérdés
Tegnap csinaltattam magan uton pcr tesztet ami pozitiv lett. A tuneteim elozo heten kedden jelentek meg, de nem kellett mennem sehova es sima natha volt, ezert nem is csinaltattam akkor tesztet. Mivel a karanten jelenleg a tunetek megjelenesetol 7 nap, igy mar vege is van? Az unios gyogyultsagi igazolvanyt a pozitiv teszt utan mennyi idovel tudom letolteni?
2022. márc. 22. 08:04
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Gyógyultnak csak akkor leszel nyilvánítva, ha elötte hivatalosan, orvsoilag igazoltan pozitív voltál. Ha nem mégy orvoshoz, akkor nincs semmiféle igazolásod.
2022. márc. 22. 08:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

A PCR-teszt felkerül az EESzT-be, a tüneteid kezdete nem, hacsak nem voltál orvosnál!

Bürokráciát félretéve 5-7 napig fertőzől minimum (ez letelt nálad), valamint az utolsó tünetes nap után 3 napig. Ha tegnap csináltattad a PCR-tesztet, akkor feltételezem, hogy nem volt meg a 3 tünetmentes nap.

2022. márc. 22. 08:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Azota beszeltem a haziorvossal es az antsz-szel is es utobbi a hatarozatot 16-tol allitja ki szoval ma lejar a karanten. Viszont unios gyogyultsagi igazolasra egyikojuk sem tudott valaszolni, hogy az mikortol lesz elerheto az ugyfelkapun.
2022. márc. 22. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!