Ha egy ápoltalan embert, netán hajléktalant bevisznek a sürgősségire, attól még emberként bánnak ott vele annak ellenére, hogy nem tiszta se ő maga, se a ruházata?
Nem hiszem hogy a sürgősségin fürdetgetik őket. Ha tovább kell irányítani a beteget pl. intenzívre, na ott csutakolják több lavórnyi vízzel. Meg alapjáraton pedex, novoscabin.
Múltkor még 2 kezelés után is tetű volt a kispárnahuzaton, szóval kellett a harmadik kezelés is. Kb 1 hétnyi fürdés után tisztulnak le sajnos csak ezek az emberek.
Azt nem tudom hogy máshol hogy bánnak velük. Én a múltkorit 6x etettem meg a műszakomban mert éhes volt. Nem bántok senkit az életvitele miatt. Arra viszont extrán figyelek hogy csak gumikesztyűvel érjek hozzá.
Dolgoztam egy keveset surgossegin, az hogy megfurdetik e változó, a helyzettől függ.
Én nem bántam velük másképp, azt leszamitva hogy kesztyűt húztam még a vernyomasmereshez is.
De igen, van aki bunkó velük.
Hozzateszem egy olyan budos koszos csovessel se találkoztam aki kedves lett volna.
És nem is betegséggel jöttek.
Hanem drog és alkohol miatt hozták őket.
Általában agresszívak, ellenallnak, mindenkit szét akarnak verni.
Volt hogy leszállt az ágyról és odapisalt a padlóra.
Gondolhatod hogy akkor elszallt minden kedvessegunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!