Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Orr-ról el lehet távolítani...

Orr-ról el lehet távolítani anyajegyet?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 16:29
 1/4 Dagadozó Agy ***** válasza:

Lehetni lehet, de kérdés, hogy mennyire (mennyi pénzért) lehet úgy, hogy ne legyen csúnya utàna.

Hagyományos módszerrel levett anyajegy után szép kis varrat marad. Lehet, hogy egy plasztikai sebésznek ez rutin dolog.

2022. márc. 14. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly ősszel vettek le egyet.
2022. márc. 17. 01:03
 3/4 Dagadozó Agy ***** válasza:
2: na de ugyanazzal a hagyományos módszerrel vették le, mint mondjuk a hátunkról? Szike és pár öltés, ami után centis varratnyom marad? Vagy valami kifinomultabb módszer volt?
2022. márc. 17. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Anyajegyeltávolítással is foglalkozó plasztikai sebész csinálta, hagyományos kimetszéssel. Az a nem mindegy, hogy hogyan varrja össze, na meg, hogy milyen cérnával. Léteznek belső varratok is. Nekem már alig látszik a helye, és nagyon örülök, hogy rászántam magam. (Tény, hogy mivel arcról van szó, nem mentem volna sima sebészetre -a bőrgyógyász sem ajánlotta-, mert ott sokszor csak azon van a hangsúly hogy eltávolítsák, nem azon, hogy szép is legyen a helye.)
2022. márc. 20. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!