Mentő diszpécser ellen hol tehetek panaszt?
Ma délelőtt a nagymamámnak 220-230 között volt a vérnyomása. Hívta a 112-t, mentőt próbált kérni magának, de a diszpécser azt mondta nem küld mentőt, hívja az ügyeletet. Az ügyeletes írt neki gyógyszert, amit azóta már kiváltottam neki. De ez milyen dolog, hogy a diszpécser úgy dönt, hogy nem küld mentőt egy 75 éves, idős, egyedülálló nénihez, akinek ráadásul agyértágulata van, 220-230-as vérnyomással majd azt gondolták elmegy egyedül az ügyeletre a receptért?
Mindenképp szeretnék panaszt tenni a diszpécser ellen, legjobb lenne ha kirúgnák. Hol tudok ilyen esetben panaszt tenni?
Teljesen biztos vagy benne hogy így történt? Nem csak ajánlotta az ügyeletet?
Szerintem ha az ügyeletes írt gyógyszert és rendeződött a dolog akkor jól járt el. Felesleges panaszt tenni.
Biztos kikérdezték és ezt a megoldást látták legjobbnak.
Lehet előbb kiért az ügyeletes mint a mentő ért volna. Sok itt a lehetőség szerintem ne tégy panaszt.
#2. Köszönöm!
#3. De teszek panaszt. Nem ajánlotta, azt mondta NEM KÜLD MENTŐT, hívja az ügyeletet. Azóta beszéltem mentős ismerőssel, ő is azt mondta, hogy mindenképpen kellett volna mentőt küldenie. Kikérdezték igen, elmondta milyen betegségei vannak stb. Az ügyeletes se ment ki, csak felírta a receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!