Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Sapkakötést hogyan kell...

Sapkakötést hogyan kell csinálni háromszög alakú kendővel?

Figyelt kérdés
Tudom, elvileg mull lap és 2 mull pólya kéne hozzá, de az elsősegély tételnél háromszög alakú kendőt és mull lapot írnak. Ezt hogy képzeljem el? Valaki leírná nekem?

#elsősegély #kötés #Háromszögletű kendő
2022. márc. 10. 09:25
 1/4 A kérdező kommentje:

Még két dolog merült fel bennem. Az egyik: tételnél azt írja, hogy felső végtag törésnél csak talált helyzetben rögzítem a végtagot másik tételnél meg ugye 2 db kendővel. Most akkor melyik a jó, vagy csak akkor nem mozdítom, ha van jelentős deformitás?

Még egy kérdés...Rautekkel mindenképp ki kell vennem az eszméletlen sérültet,hogy biztosítani tudjam a szabad légutakat vagy csak akkor, ha nem látok rajta olyan sérülés, ami ezt megakadályozná?

2022. márc. 10. 09:33
 2/4 Munkavedelem ***** válasza:
Ezért kell tanfolyamra járni, mert így csak káosz van a fejedben.
2022. márc. 11. 07:04
 3/4 A kérdező kommentje:

Voltam tanfolyamon...

Sok dolgot nem is említettek ott sem

De már mindegy is, túl vagyok rajta, sikerült a vizsga :)

2022. márc. 11. 10:12
 4/4 anonim válasza:
A háromszögű kendővel kell a törött kart rögzíteni, és a mull lappal kell csinálni sapka kötést. De a youtubon számos videó van ami megmutatja hogy kell csinálni
2022. ápr. 8. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!