Mit lehet tenni ha nem vagyok elégedett az orvos eljárásával?
Ambuláns vizsgálaton voltam a kórházban és gyakorlatilag egy semmitmondó minősíthetetlen vizsgálat történt. Semmilyen műszeres vizsgálat nem történt, más orvosok azonban indokoltnak tartanának esetemben egy alaposabb kivizsgálást, de ez messze elmarad attól és még csak terve sincs véve.
Az orvos teljességgel elzárkózott minden további vizsgálattól. A panaszaim okának egy régebbi betegséget jelölt meg teljesen megalapozatlanul. Csak a hárítás megy a magyar egészségügyben. Ez tarthatatlan állapot.
A covid óta meg amúgy is még érezhetően még nagyobbat tojnak a betegekre, ezt másoktól is hallom. Értem én, hogy erre vannak utasítva az orvosok államilag, de ez már akkor is túlzás és úgy döntöttem, nem fogom annyiban hagyni a dolgot. Hol érdemes panasszal élni ilyen esetben, illetve van-e értelme? Vagy forduljak eleve ügyvédhez?
Honnan tudod, hogy más orvosok mit tartanának indokoltnak...??
Nem lehet, hogy hipochonder vagy, és a neten összeolvasottak alapján te magad akarod eldönteni, hogy milyen vizsgálatokra lenne még szükséged....????
#2 Nem és mindenek előtt kikérem magamnak ezt a lekezelő arrogáns stílust. Normális válaszolás itt senkinek se megy?
Nem mintha bármi közöd lenne hozzá, de a háziorvosomon kívül aki a beutalót is írta mellesleg még további 3 szakorvos is javasolta, de ők helyileg nem illetékesek, azért küldtek szakorvosi vizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!